istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

KYK Wifi Giriş – Çıkış Sorunu Çözümü

KYK Wifi Giriş – Çıkış Sorunu Çözümü

Kredi yurtlar kurumunun kendi binalarında kablosuz internet ağı çoğu öğrenci için sorun olabiliyor. Bu kablosuz bağlantı üzerinde bulunan filtremeler yüzünden bir çok öğrenci istediği her siteye girmekte oldukça özgür sayılmaz kimi zaman VPN kullanarak bu filtrelemeleri aşmak zorunda kalabilir ama buda zaten yavaş olan internet hızını oldukça yavaşlatabilir. Çünkü çoğu ücretsiz VPN programlarında internet hızı sınırlaması bulunmaktadır ücretli VPN kullanımı ise bir öğrenci için oldukça zor olabilir. Kredi Yurtlar Kurumu’nda bulunan öğrenciler neredeyse hepsi KYK Wifi üzerinden internet bağlantısı sağlamaktadır. Kyk Wifi giriş konusunda yaşadığınız sıkıntıların sebebi bir çok öğrencinin bu programı kullanmasından olabilir. Kyk wifi girişin bir internet sayfası üzerinden yönlendiğini düşünürsek bu sitenin kaldırabileceği kullanıcı kapasitesi oldukça sınırlı olabilir. Genelde akşam saatlerinde yaşanan kyk wifi giriş sorununun sebebi kullanıcı yoğunluğundan kaynaklı bir sebep  olabilir.

KYK Wifi Giriş Nasıl Yapılır?

Kredi yurtlar kurumunda sağlanan wifi hizmetini kullanabilmeniz için buraya kayıtlı öğrenci olmanız gerekmektedir. Kredi yurtlar kurumunun size sağladığı internet hizmetini kullanabilmeniz için ilk önce yurt idaresine başvurmanız gerekmektedir. Yurt idaresi sizlere kyk wifi giriş için kullanıcı adı ve şifre belirleyerek sisteme girmenize olanak sağlayacaktır. Kullanıcı adı ve şifre belirledikten sonra telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan kablosuz ağa bağlanmak için KYKWIFI yazan kablosuz ağ bağlantısına tıklamanız gerekmektedir. Tıkladığınız ağ üzerinden kullanıcı adı ve şifresini girerek KYK Wifi girişini sağlayabilirsiniz. Kyk Wifi giriş konusunda sıkıntı yaşıyor iseniz Kredi Yurtlar Kurumu anasayfasına girerek buradan kullanıcı adı ve şifrenizi onaylatmanız gerekmektedir işlemlerinizi bu şekilde yaparak kyk wifiye giriş sağlayabilirsiniz.

KYK Wifi Çıkış Nasıl Yapılır?

Kyk Wifi giriş konusunda sıkıntılarınızı çözdüğünüz takdirde internet hizmeti ile herhangi bir sıkıntınız kalmamış olabilir. Peki herhangi bir kullanıcı adı değişimi için çıkış yapmanız gerekeceği zaman nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini anlatacağız. Bir çok kişi kyk wifi çıkış konusunda sıkıntı yaşayabilirler. Çıkış konusunda sorun yaşıyor iseniz ilk önce bağlı bulunduğunuz yurdun KYKWIFI çekim alanı içerisinde bulunmanız gerekmektedir. Çoğu zaman wifi ayarları kısmından yapmak istediğiniz çıkış işlemlerinde sorun yaşayabilirsiniz. Bunun sebebi sistemde olan yoğunluktan dolayı olabilir bu işlemi yapmak istediğiniz saatlerde oluşabilecek yoğunluktan kurtulmak için öğrencilerin kyk wifiyi kullanım yoğunluğunun daha az olduğu saatlerde bu işlemi deneyebilirsiniz. Kyk wifi çıkış konusunda bir diğer yaşayabileceğiniz sorun kyk anasayfasına ulaşamaz iseniz yaşanabilir. Çünkü bir diğer kyk wifi çıkış yapma yöntemi kyk anasayfasından gerçekleşir burada bağlı olduğunuz kyk wifi üzerinden giriş yapacağınız Kredi Yurtlar Kurumu internet ana sayfası aracılığıyla girmiş olduğunuz panelden çıkış işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR! – En yeni yüksek olumlu sonuçlar veren Mobil ve PC için
En iyi wifi şifre kırıcı uygulamalarını sizler için inceledik.

Yeni KYK – WİFİ şifresi alma – Şifremi Unuttum

Bir çoğumuz kendimize ait hesaplarımızdaki şifrelerimizi hatırlamakta güçlük çekebiliyor ve bunları unutabiliyoruz. Bu durum sonucunda yeni şifre belirleme işlemleri konusunda hayli zaman harcayabiliyoruz. Kredi Yurtlar Kurumu üzerinde bulunan kablosuz ağ şifrenizi unuttuysanız eğer yapmanız gereken işlem oldukça basittir. Kyk wifi sistemi kapalı bir sisteme sahip olduğundan sadece yönetici durumunda olan ağ kontrolü bilgisayarı tarafından şifre değiştirme işlemi yapılabilir. Kyk wifi şifrenizi unuttuysanız eğer bağlı bulunduğunuz yurt idaresine giderek buradan kablosuz ağ şifrenizi değiştirebilirsiniz. Kyk wifi çıkış yapıp tekrar sisteme girdiğinizde yeni şifrenizi kullanarak kyk internetini kullanmaya devam edebilirsiniz. Tekrardan böyle bir sorunla karşılaşmamak adına sizlerde Kyk wifi şifrenizi ve kullanıcı adınızı bir yere not alarak tekrardan şifre alma gibi bir problemi ortadan kaldırabilirsiniz.

Kyk Wifi şifresi değiştirme

wifi.kyk.gov.tr  adresinde sizlere bu hizmet sunulmuştur kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaparak kyk wifi çıkış bölümü butonuna bastıktan sonra karşınıza çıkacak panelde Kyk şifre değiştirme bölümü bulunmaktadır. Her sitede olduğu gibi burada da sizlerden eski şifrenizi isteyecektir. Sonraki adımlar ise yeni şifre belirlemek olacaktır. Bu şifreyi seçerken genel olarak uygulanan şifre sistemi esastır. En az 1 büyük harf , 1 küçük harf ve 1 sayı içeren şifre belirlemelisiniz.

Kyk İnterneti Giriş Hataları

Kyk wifi çıkış , kyk wifi giriş , giriş  hakkınızı doldurdunuz , kullanıcı aktif değil gibi bir çok hata ile karşılaşabilirsiniz.  ‘Kullanıcı Aktif Değil’ hatası alıyorsanız bunun iki sebebi bulunmaktadır.

  • Kredi yurtlar kurumunun size sunduğu kablosuz bağlantı hizmetinin size uyguladığı aylık kota bulunmaktadır. Eğer porno yurt idaresine başvuruda bulunursanız sizler için bu kota sınırını yenileyeceklerdir. Eğer başvuruda bulunmaz iseniz bu aylık kota her ay sonunda kendini otomatik olarak yeniler.
  • Bir diğer sebebi ise sistemde kaynaklı bir hata olabilir. Eğer Kredi Yurtlar Kurumuna yeni kayıt olduysanız ve Kyk Wifi girişini yeni sağladıktan sonra böyle bir hata alıyorsanız bunun sebebi sistemden kaynaklı bir kayıt sorunu olabilir. Yurt idaresine bu sorunu aktarmanız halinde sizlere yardımcı olacaklardır.

Bir başka hata ise ‘Giriş Hakkınızı Doldurdunuz’ olabilir. Bunun tek bir sebebi vardır size sunulan kablosuz bağlantı hizmetinde internet hızı yavaşlığını engellemeye yönelik cihaz sınırı vardır yani size ait olan kullanıcı hesabından girebileceğiniz cihaz sayısı sınırlıdır. Eğer size ait olan hesaptan girdiğiniz cihaz sınırını aştıysanız size bu hata mesajı gelebilir. Bağlı bulunduğunuz bütün cihazlardan çıkış yaparak tekrardan bağlanmayı deneyebilirsiniz. Eğer aynı sorun devam ediyor ise biraz bekledikten sonra denemeye çalışınız hala aynı sorun devam ediyor ise yurt idaresine bu sorununuzu iletebilir çözüm konusunda yardım isteyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir