istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Ünlü isimlerden Polat’ların tahliyesine tepki geldi

Ünlü isimlerden Polat’ların tahliyesine tepki geldi

Çocuklar baklava çaldıkları için yıllarca hapis yatar ,bunlar elini kolunu sallaya sallaya çıkar

Kara para aklayıp vergi kaçırdıkları iddiasıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat’ında aralarında bulunduğu 28 sanığın yargılandığı davada ara karar çıkarak serbest kalmalarına ünlü isimlerden tepki geldi. Özellikle Dilan Polat’ın eşini almaya uzun araç konvoyları ve Enerci şarkısı eşliğinde gitmesine İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız ateş püskürdü. Yıldız ” Çocuklar baklava çaldıkları için yıllarca hapis yatar ,bunlar elini kolunu sallaya sallaya çıkar ” dedi. Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ise film yapımcısı Çiğdem Mater’in tutukluğuna atıfta bulunarak” Milyarlarca liralık kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Engin ve Dilan Polat jet hızıyla tahliye ediliyor. Çiğdem Mater, çekmediği bir belgesel filmi yüzünden 18 yıl hapis cezasına mahkum oldu. Mater, 2 yıldır hapiste. Adalet? ” diyerek tepki gösterdi.

DurakMedya’da yer alan habere göre ünlü isimlerden Polat’ların tahliyesine tepki geldi . Dilan Polat’ın arkasından eşi Engin Polat’ın tahliye edilmesine tepki gösteren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız baklava çalan çocuk göndermesi yaptı. Yıldız ” Tam şimdi utanırlar diyorsun ,hemen bir video paylaşıyorlar onlar adına biz utanıyoruz ama onlar utanmıyor. Haklılar,hapse giriyorlar, takipçileri artıyor, dolandırıcılıkla suçlanıyorlar, insanlar dua zinciri kuruyor.40 yıl hapis cezası ile yargılanırken tahliye oluyorlar utanmak bir yana alkışlarla karşılanıyorlar. Bize ülkece müstahak . Şimdi tüküre tüküre video çeker ‘ fakir ‘ diye bahsettikleri de alkışlayıp yorum yapar.Çocuklar baklava çaldıkları için yıllarca hapis yatar ,bunlar elini kolunu sallaya sallaya çıkar. Bizim insanımız tüküreni seviyor madem bende bu adaletsiz ve suçluyu kayıran sisteme tüküreyim ” dedi.

Dilber’de tepki gösterdi

Polat ailesinin tahliye edilmesine bir tepki de ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü’den geldi. Ünlü oyuncu 18 yıl hapis cezasına çarptırılan belgesel yönetmeni Çiğdem Mater’i örnek göstererek “Milyarlarca liralık kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Engin ve Dilan Polat jet hızıyla tahliye ediliyor. Çiğdem Mater, çekmediği bir belgesel filmi yüzünden 18 yıl hapis cezasına mahkum oldu. Mater, 2 yıldır hapiste. Adalet? ” diyerek tepkisini dile getirdi.

Bir yanıt yazın