istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Onur Akay, Ahu Tuğba’nın cenazesi ile ilgili iddialara son noktayı koydu!

Onur Akay, Ahu Tuğba’nın cenazesi ile ilgili iddialara son noktayı koydu!

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Ahu Tuğba’nın vefatıyla ilgili ortaya atılan iddialar, sanatçının yakın dostu Onur Akay tarafından yalanlandı. Akay, yaptığı açıklamada, Ahu Tuğba’nın cenazesiyle ilgili birçok detayın doğru olmadığını belirtti.

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin ile konuştuğunu ifade eden Onur Akay, “Perşembe günü cenaze töreni yok! Prosedürler henüz tamamlanmamış. Pasaportun yenilenmesi için bugün başvuru yapılacak ve adli raporun çıkması bekleniyor.” dedi. Akay, ayrıca Ahu Tuğba’nın ölümünün şüpheli olmadığını, sadece ABD kanunlarına göre otopsi ve soruşturma yapıldığını belirtti.

Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yer alan, cenazenin nakil masraflarının işadamı Celal Kalyoncu tarafından karşılandığına dair iddialara da Akay tarafından yanıt verildi. Akay, “Gönüllü olduklarını söyleyenler olmuş ama henüz böyle bir girişim yok ve bu haber de doğru değil.” şeklinde konuştu.

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin ise, Onur Akay’a yaptığı açıklamada annesinin hastalığı sırasında yaşadığı zorlukları dile getirdi. Anjelik, “Onu dinledim hastaneye götürmedim. Çok zorlanıyordu, basiretim bağlandı.” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaların ardından, Ahu Tuğba’nın cenazesinin Türkiye’ye getirilme süreciyle ilgili yeni gelişmelerin yakından takip edileceği belirtildi.

Bir yanıt yazın