istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Otomobil fiyatlarına döviz kurundan dolayı fahiş zamlar geldi

Otomobil fiyatlarına gelen zam haberinden sonra artık bazı markalar bu durumu fırsat bilerek hem eski hem de yeni model araçlarına zam yaptılar. Araç fiyatlarına zam geleceği haberleri ve diğer dedikoduları bu haberimizde ele alıyoruz.

Otomobil fiyatlarına döviz kurundan dolayı fahiş zamlar geldi

Türkiye’ye yaptırım uygulayacağını söyleyen Amerika’nın bu kararından sonra dolar 7 liraya kadar fırlamıştı. Şuan ise bu seviyelerde gezinin doların durumundan dolayı birçok ihracat ürününe zam geldi. Türkiye’de petrol fiyatları zaten el yakarken artık araç fiyatlarına da zam geldi. Bu durumu fırsat bile araç sahipleri ise ikinci el araçlarını oldukça yüksek fiyatlara satmaya çalışıyorlar. Piyasa tam anlamıyla artık çıldırmış durumdadır ve sıfır araç fiyatlarına bazı markalarda 50 bin liranın üstünde zam gelmiştir. Buna rağmen araç alımları devam ediyor çünkü bazı uzmanlar araç fiyatlarına çok daha gazla zam geleceği ve doların 9 liraya kadar yükseleceğini söylüyorlar.

OTOMOBİL FİYATLARI BİTCOİN GİBİ DÜŞÜŞE GEÇEBİLİR!

Doların 9 dolara kadar çıkacağını söyleyen kişiler aynı zamanda Bitcoin yada diğer kripto paraların zengin edeceğini iddia ediyorlardı. Bu lafta ekonomi uzmanları yüzünden bütün mal varlıklarını kaybeden, eşinden boşanan yada deliren insanlar var. Şimdi ise yine bu durumların olacağını düşündüğümüz için uyarmak istiyoruz. Doların bu kadar yükselmesi yada yükselmemesi sizin durumlarınızı etkilemesin çünkü döviz ile uğraşan insanlar genelde her zaman B planı olan, yani kenarda parası olan insanlardır. Siz bütün paranızı araba almak için harcamayın çünkü kredi çekerek bile araba alsanız faiz oranları çok ciddi bir şekilde el yakmaktadır.

Bu gibi durumların akabinde otomobil fiyatlarının da tıpkı bir zamanlar sizi zengin edeceğinizi sandığınız Bitcoin gibi düşüşe geçebilir. Bitcoin yükselmeyecek demiyoruz ama elbette Aktuel10.com haber ekibi olarak sizi uyarmak zorundayız. Yatırımlarınızı şuan için yüksek fiyatlardan araç alarak yapmayın çünkü bu yıl sonunda araç fiyatlarında çok ciddi bir düşüş olacağını düşünüyoruz. Yanılırsak ve araç fiyatları yükselir ise elbette yine kazanan siz olacaksınız. Bu durumu fırsat bilen bazı markalar ise yeni model araçları başta olmak üzere eski model araçlara bile zam yaptılar. Türkiye’de işlerin ne zaman yola gireceğini hep birlikte göreceğiz.

Bir yanıt yazın