istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Antalya Kültür Bilim Koleji öğrencilerinin başarısı ile eğitim dünyasına yön vermeye devam ediyor

Antalya Kültür Bilim Koleji öğrencilerinin başarısı ile eğitim dünyasına yön vermeye devam ediyor

Antalya Kültür Bilim Koleji, öğrencilerine sunduğu zengin eğitim imkanları ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Yeni eğitim dönemiyle birlikte hayata geçirilen yenilikçi programlar, öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine ve geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarına olanak tanıyor.

 

Geçtiğimiz yıllarda Antalya Kültür Bilim Koleji olarak katıldıkları Tübitak Teknofest teknoloji yarışmaları kapsamında liseler arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarında tüm donanımı ve yazılımı hazırlayan öğrencileri ile birlikte tasarladıkları elektrikli araçla verimlilik rekor ödülünü kazanarak büyük bir başarıya imza atmışlardı.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Antalya Kültür Bilim Koleji Müdürü Hulusi Karataş gazeteci Elis Dağdelen’e yaptığı kısa açıklamada “ Biz Antalya Kültür Bilim Koleji olarak öğrencilerimize sadece akademik başarı değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve kişisel gelişim fırsatları da sunuyoruz. Öğrencilerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmaları için uzman eğitimci kadromuzla sürekli olarak yenilikçi uygulamalar geliştiriyor ve onların başarılarını yakından takip ediyoruz” diyerek duygularını ifade etti.

Elis Dağdelen / Aktuel10.com

Bir yanıt yazın