istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Özlem Binel kimdir?

Özlem Binel kimdir?

Özlem Binel 1995 yılında  orta öğrenimine devam ederken aynı zamanda 1995 yılında ortaöğretimi ile beraber yürüttüğü Samsun Belediye Konservatuarı Klasik Türk Musikisi Şan Bölümü’nü bitirdi. .

 

Lise eğitimi sonrası Samsun  Gazi Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Gazetecilik Bölümü’nü kazanan başarılı yazar Özlem Binel  bu dönemde bir yıl spikerlik ve sunuculuk eğitimini tamamladıktan sonra mezun olduktan sonra TRT’ye stajyer öğrenci olarak giren Binel, akitli olarak uzun yıllar, önce Merkez Haberler’de sonra ise Müzik Eğlence Bölümü’nde görev yaptı.

 

200 yılında Gazi Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Gazetecilik Bölümü’nü bitiren Özlem Binel aynı üniversitede yüksek lisansını (2004) tamamladı.

 

Mesleğe, fakülteye başladığı ilk yıl; 10. Ankara Uluslararası Film Festivali Halkla İlişkiler Bölümü’nde görev alarak başladı. TRT’de görev yaptığı yıllarda eşzamanlı olarak Kültür Bakanlığı’nın düzenlediği halk konserleri ve festivallerde sunuculuk yapan Özlem Binel 2012 yılından itibaren ise Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü’nde öğretim elemanı olarak görev yapmaktadır.

 

Özlem Binel 2014 yılında ilk eseri olan “Rüzgar Dedim Sana” adlı kitabını, kitapseverlerle buluştururken sonrasında sırasıyla 2018’de “Sırbende”, 2020’de “Ay Işığım,”  2022’de “Boyun Devrilsin Murtaza “ adlı romanları ve  dört ortak kitapta da öyküleri bulunmaktadır.

 

Yazarın İnkılâp Kitabevi’nden çıkan diğer kitapları:

Sırbende (2018)

Ay Işığım (2020)

Boyun Devrilsin Murtaza (2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir