istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Türk savunma sanayisine uçan sürü bombaları geliyor

Türk savunma sanayisinde yeni bir silah için proje başlatıldı. Drone denilen sürücüsüz hava araçları ile silah geliştiriliyor. Silahın amacı ise hedefe gönderilen bombalı yüzlerce Drone ile kesin olarak hedefi imha etmek olacak. Bombalı Drone sürüleri hedefe odaklanarak kendilerini imha edecekler.

Türk savunma sanayisine uçan sürü bombaları geliyor

Türk savunma sanayisinde artık yeni bir adım atılıyor ve oldukça işe yarayacak teknolojiler envantere giriyor. Son gelen bilgilere göre Drone sürüsü için harekete geçildi. Daha önce başka ülkelerin bu tür projelere adım attığı ama sonrasının gelmediğini biliyoruz. Türkiye’de yapılan bu adımın gidişatını elbette hep birlikte göreceğiz. Türkiye’nin yeni nesil savunma sistemleri artık rekorlar kitabına giriyor ve aynı zamanda birçok ülkenin korkulu rüyası oluyor. Türkiye’nin askeri gücü, yeni nesil teknolojik silahlar ile çok daha keskin bir hale gelmeye başladı.

BOMBA YÜKLÜ DRONE SÜRÜLERİ KENDİLERİNİ İMHA EDECEK

Şuan hizmet veren insansız hava araçlarımıza entegre edilen ve SİHA diye adlandırılan silahsız hava araçlarından farklı olarak Drone sürüleri kendilerini imha edecek. Hedefe doğru jet hızıyla giden yüzlerce Drone sürüsünü durdurmak imkansız olacak ki direkt olarak kendini imha etmeye odaklı olan Drone aygıtları hedefi yerle bir edilecek. Ön çalışmaların yapıldığı ve asıl projeye geçildiği tahmin ediliyor ama elbette henüz net bir bilgi kamuoyu ile paylaşılmadı.

TÜRK ASKERİNİN GÜCÜNE GÜÇ KATIYORLAR

Günümüzde aktif olarak birçok ağır sanayi şirketi savunma sanayimize destek vermektedir. Roketler, zırhlı araçlar, tanklar ve uçaklar yapılmaktadır. Hatta milli savaş uçağı için kolların sıvandığını söyleyelim. Şuan için en önemli konular arasında insansız teknolojiler yer alıyor ve bu aşamada önemli bir adım olan Drone sürülerinin çok yakında www.cicisex.net faaliyete geçeceğini düşünüyoruz. Drone sürüleri için milli bir yazılım kullanılması gerekiyor ki sinyal engelleyicilerin olduğu yerde de çalışması gerekiyor. Bu alanda çalışmaların yapıldığını biliyoruz ve siz okuyucularımıza anlık olarak Drone sürüleriyle alakalı olarak bilgi vereceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir