istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

EDHO 162. Bölüm Fragmanı Beklentileri Arttırdı!.

EDHO 162. Bölüm Fragmanı Beklentileri Arttırdı!.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünü bekleyen milyonlarca izleyicisinin beklentisini yeni fragmanı ile daha da üstlere taşıdı. Bir önceki bölüme yaşananlardan sonra Hızır Ali’den habersiz yapıldığını anlaşılıyor ve bu olaya çok kızmış olan Hızır Ali’yi ilk olarak Alparslan ile tartışırken görüyoruz. Uzun zamandır iki kuzen arasında görmediğimiz bir sahne Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. Bölüm‘de bizi bekliyor olacak.

Eski Dostlar Tekrar Birlikte mi?

Tufanın ihanetleri ve saldırılarından sonra Hızır ve Tufan yinede her şeyi unutup dost olacaklar mı yoksa sadece ateşkes mi ilan edecekler. Altan’ın öldürürken birlikte yapalım derken ne demek istediler? İzleyicilerin her zaman aklındaki düşünce bu düşmanlığın bir plan olduğu yönündeydi ama olmadığı apaçık ortadaydı.

Yeğeninin ölümü, oğlunu kendi vurması nasıl bir plan olabilirdi zaten ama tekrar o kadar yaşanan şeyler sonrasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. Bölümde iki dostu tekrar kol kola görmek izleyicileri çok daha fazla üzebilir çünkü zaten senaryonun çok bozulduğu herkesin ortak fikri.

Fragmanın en güzel sahnelerinden birisi şüphesiz ki Feyyazın ihanetinin yavaş yavaş ortaya casino siteleri çıktığı ve oğlunun öldürüldüğü sahneydi. Feyyaz karakterini üstlenen Burak Sergen. daha öncede Çukur dizisinde aynı şekilde çok güzel oyunculuk sergilemişti. Gönül ister ki ayrılan bir karakter olmasın ama dizinin daha ilk bölümlerinden hainlik yapacağı ve öldürüleceği belliydi, şimdi hepimiz 31 Mart tarihinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm yayınlanmasını bekleyeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir