istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Kerem Talha Holoğlu, Uluslararası Akdeniz Kick Boks Şampiyonu Oldu

Kerem Talha Holoğlu, Uluslararası Akdeniz Kick Boks Şampiyonu Oldu

15-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Tüyap’ta düzenlenen 1st International Mediterranean Kickboxing Championship 1. Uluslararası Akdeniz Kick Boks Şampiyonası’nda Kerem Talha Holoğlu büyük bir başarıya imza attı. Kicklight +69 kilo kategorisinde mücadele eden Holoğlu, tüm rakiplerini geride bırakarak uluslararası şampiyon oldu.

Dünya genelinden birçok sporcunun katıldığı bu prestijli turnuvada, Holoğlu’nun gösterdiği üstün performans ve kararlılık büyük takdir topladı. Antrenörleri ve ailesi tarafından desteklenen Kerem Talha Holoğlu, disiplinli çalışmaları ve azmi sayesinde bu büyük başarıya ulaştı.

Şampiyonada sergilediği performansla dikkat çeken genç sporcu, final maçında rakibini etkileyici bir şekilde mağlup ederek altın madalyayı kazanmayı başardı. Holoğlu, müsabaka sonrasında yaptığı açıklamada, “Bu başarıyı elde etmek için çok çalıştım ve emek verdim. Beni her zaman destekleyen aileme ve antrenörlerime teşekkür ediyorum. Hedefim, bu başarıları devam ettirerek ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

Kerem Talha Holoğlu’nu bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir