istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

OPPO Telefon Fiyatları

Son zamanlardaki teknoloji ataklarından hepiniz haberdarsınızdır. Çin menşeili bir çok telefon markası hayatımızın her alanında karşımıza çıkıyor. Oldukça kaliteli ve ucuz olmalarının yanı sıra herkese hitap edebilme özelliği ile ulaşılabilir olması bunları cazip kılıyor. OPPO TELEFON bir marka ise yeni yeni adını rekorlarla duyurmaya başladı bile dünya devlerini arkada bırakarak yılın ilk çeyreğinde rekorları alt üst etti.

OPPO Telefon Fiyatları

OPPO Nedir?

Uzun zamandır fotoğraf makinesi üreten bu şirket yüksek çözünürlüklü kameralar üretmesi ile oldukça ünlenmişti. 5 MP ve 16 MP ön kamera gibi selfie tutkunlarını sevindiren yenilikçi teknolojiler üretmişti. Neredeyse cep telefonu ve fotoğraf makinasında ki yenilikçi teknolojilerin öncüsü olma ilk bu teknolojileri çıkarama konusunda olduça başarılara sahip bir şirkettir. OPPO cep telefonlarının en büyük özellikleri kamera konusunda hiçbir yerde bulamayacağınız teknolojilere sahip olması gençleri en çok cezbeden şeylerin başında geliyor.

OPPO Telefon Fiyatları Ne Kadar?

Oppo telefon modelleri şu anda oldukça kısıtlı ve ülkemizde pazarı bulunmuyor ama çin gibi ülkelerden bunlara ulaşmak oldukça mümkün gibi gözüküyor. Sizlere bu telefon modelleri tek tek anlatmak en iyi olacaktır. Ülkemizde bazı teknoloji marketlerde OPPO TELEFON  modellerine ulaşmak oldukça mümkün gibi gözüküyor. Son çıkardığı OPPO RX17 PRO telefonu şu anda oldukça revaçta gibi görünmekte ve ülkemizde satış fiyatı olarak belirlenen miktar ise 128GB pro olanı 4999.00 TL gibi biraz yiksek olsada özelliklerine bakarak oldukça düşük fiyatlara alıcı buluyor. Eğer bu kadar miktarı ödemek konusunda sıkıntı çekiyor iseniz OPPO RX17 NEO 128GB modeli 2999.00 Tl ye Türkiye’deki teknoloji marketlerde yerini almış bulunmaktadır. Ülkemizin pazarındaki bazı markaların liderliği elinde bulundurması rekabet konusunda sıkıntı çekmemiz aslında birden çok kaliteli markaların olmamasından kaynaklı gibi görülüyor. Markalar arası rekabetin olması en çokta kullanıcının iyiliği için gereklidir. Fazla kaliteli telefon olmaması devlerin ülkemizde istediği fiyatlandırmayı yapmasına rahatça at koşturmasına sebebiyet vermektedir. Marka çoğunluğunun artması demek kullanıcının bu kaliteye ucuz bir şekilde ulaşması demektir.

OPPO Telefon Türkiye Pazarına Hızlı Girmeyi Planlıyor

Geçen günlerde yeni lansman tanıtımlarını yapan Oppo türkiye pazarına girdiğini açıkladı. Bu toplantıda konuşan Ceo:“Dünyada 400 binden fazla noktada ürünlerimizi müşterilerle buluşturuyoruz. Küresel becerimizi yerel stratejilerle birleştiriyoruz.  Telefon fiyatları Her yeni pazarda yerel kültürü öğrenerek, yerel müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak, hatta bu ihtiyaçları aşacak ürün ve hizmetleri sunmak için yoğun çaba gösteriyoruz. Türkiye’de de güçlü bir ekip kurarak yol haritamızı belirledik. Türkiye’de akıllı telefon pazarının en gözde markalarından biri olmayı hedefliyoruz.” diyerek Türkiye pazarına ne kadar önem verdiklerini birkez daha belirtti. 5G uyumlu telefonlar konusunda yine ilk adımları atacak gibi gözüken Çinli şirket yapay zeka gibi çalışmalarının olduğunun da gözardı edilmemesi gerektiğini belirtmekte fayda var. Oppo telefon yorumları konusunda siz kullanıcılar bizlere yardımcı olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın