istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Oto Yıkama Fiyatlarındaki Pahalılık ve Sorunlar

Oto Yıkama Fiyatlarındaki Pahalılık ve Sorunlar

Araç Temizliği

Birçoğumuz, araçlarımıza göz bebeğimiz gibi bakar ve önem veririz. Aracımızın temizliği, özellikle biz erkekler için daha çok önemlidir. Araçlarımızı yıkamak için özel oto şampuanlar, waxlar, çeşitli oto temizlik ürünleri ve bezleri kullanırız. Araçlarımızın temizliğine, boyasını gösterdiğimiz özenin bir kısmını oto yıkamacılardan da bekleriz. Peki bizi çoğu zaman oto yıkamacıları özenle seçmemize rağmen araçlarımızı oto yıkamalara verirken iki kez düşündüren ve hatta aracınızı kirli kullanıp yine de oto yıkamalara vermemeye iten sebepler nelerdir? İşte oto yıkama sorunları:

Oto Yıkamacılarda Çizilen Boya

Çoğu oto yıkamacılar bildiğiniz üzere araçların boyalarını çok önemsemeyip, dikkatsiz davranmaktalar. Diğer araçlarda kullandıkları bezleri tam temizlemeden aracımızda kullanıp, kalan artıklar ile boyanın çizilmesine sebep olmaktalar. Fırça kullanarak boyada kılcal çizikler oluşmasına ve kalan suları sıyırmak için kullandıkları plastik ile de boyanın dış katmanını, verniğini çizmekte ve geri dönülemez hasarlara sebep olabilmektedirler.

Araç İçlerinde Hijyen Sorunu

Oto yıkamacılarda çoğu zaman aynı bezler tam olarak temizlemeden kullanılarak ve aracın birçok kısmı aynı bez ile silinerek temizlik yapılır. Sürülen parlatıcı ile araç parlatılıp, bezin nemi ile de kir yayılarak temizlik yerine makyaj sağlanır.

Araç Temizliğinde Kullanılan Kimyasallar

Araç temizliğinde kullanılan kimyasallar çoğu zaman çözücü özellikte olup, aracın bileşenlerine zarar verebilmektedir. Aracın iç aksamında kalıcı boya hasarları, tuşlarda, yazılarda silinmez, kabarma, camlarda buğulanma sık rastlanmaktadır.

Oto Yıkamada Zarar Gören Araçlar

Araçlarınız oto yıkamada zarar görebilmektedir. Dış aksamda sivri cisim sebebiyle oluşan oyuklar, araç içerisinde kırılan plastik aksam, koltuklarda yırtık ve direksiyonda yıpranma görülebilmektedir.

Ve Oto Yıkamada Fahiş Fiyatlar

Oto yıkama araçların sık sık kirlenebildiği ve yıkamak için gerekli müstakil ortamın sağlanamadığı apartman yapılaşmasındaki ülkemiz ve şehirlemizde, iş hayatının temposu ile beraber mecburi olarak başvurduğumuz yoldur. Oto yıkamacıların, araç başı iç-dış en az 20-25-30 tl aldığı ve ortalama yarım saat sürmeden özensiz işçilik ile yapmış oldukları işlemler için bu fiyatları talep ettikleri düşünülürse, oto yıkamada meydana gelebilecek durumlar ve mevcut risklerin araçların temiz görünmesi adına yapacağımız işlemlere değmeyeceğini görmekteyiz.

Oto yıkama işlemini kendimiz yapamıyor isek mutlaka işinin ehli yıkamacılar tercih ederek, bilinçli insanlara araçlarımızı teslim edersek, memnuniyet oranımızın artacaktır.

Bu konuda görüş ve yorumlarınızı aşağıdaki kısma yapabilirsiniz. Teşekkür ederiz.

Bir yanıt yazın