istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Cska Mokova’da Yaprak Dökümü

Turkish Airlines Euroleague’de yer alan iddialı takımlardan birisi olan CSKA Rusya ile Ukrayna arasında meydana gelen gerilim ile de gündeme gelmiş bulunuyor.

Cska Mokova’da Yaprak Dökümü

CSKA Moskova oluşan bu gerilim nedeni ile bazı oyuncuları ile yollarını ayırmış bulunuyor. Mevcut durumdan kaynaklanarak Tornike Shengelia ve takımın bir diğer oyuncusu olan Iffe Lundberg takım ile çalışmama kararı almış bulunuyor. Bu nedenle de yakında şehirden ayrılacakları söyleniyor.

Takımın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Rusya ve Ukrayna arasında meydana gelen çatışmalar ve savaşa dönüşen durum nedeni ile bazı kişilerin takımdan ayrılacağı ifade edilmiş bulunuyor. Şimdilik iki kişi ile sınırlı olmakla birlikte takımın bazı oyuncularının da yine takımdan ayrılacağı söylentiler arasında yer alıyor. deneme bonusu veren siteler

Başka Kimler Ayrılacak

İsmi ayrılacaklar arasında geçen bir diğer oyuncu ise Marius Grigonis ve Johannes Voigtman olarak ifade ediliyor. Bu oyuncularda uygun şartlar altında ülkelerine geri dönmeyi düşünüyorlar. Kulüp yaptığı yazılı açıklamada normal şartlar altında sözleşmeye aykırı bir durum olmakla birlikte oyuncuların eylemlerinin ortam şartları düşünüldüğünde sorunsuz olarak karşılandığı ifade ediliyor.

Oyuncuların mevcut savaş durumunun sona ermesi ile birlikte yeniden takımlarına dönebilecekleri ifade edilerek kulüp oyuncularının daha sonra yeniden takım ile çalışmalara katılabileceği söylenmiş durumda. Savaşın her alanı etkilemesi gibi spor alanında da çeşitli anlaşmazlıklar ve yeni durumlar ortaya çıkıyor. Son zamanlarda artan gerilim spor sahalarını da etkiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir