istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Youtube Arka Planda Çalma 2019

Youtube Arka Planda Çalma 2019
  • Her gün saatlerce vakit geçirdiğimiz video paylaşım platformu olan Youtube şahsi videolarınızı yükleyebileceğiniz milyonlarca videolardan birini seçip izleyebileceğiniz hatta kaçırdığınız en sevdiğiniz dizinin yeni bölümünü izleyebileceğiniz bir sosyal medya platformu. Kolay arayüzü ile istediğiniz videoyu yüksek kaliteli olarak izleyebileceğiniz canınız sıkıldığında istediğiniz şarkıyı açıp dinleyebileceğiniz güzel bir uygulamadır. Youtube Arka Planda Çalma Programı olarak size tavsiye edebileceğiniz pek çok program var ama bunların arasından en iyisi Stream adında bir programdır. Sadece tuş kilidini kapatmamanız lazım. Kullanımı oldukça kolay telefondan bir işiniz varsa mesajlaşmanız gerekiyorsa istediğiniz müziği açıp  işlerinize devam edebilirsiniz. Tamamıyla Türkçe bir programdır.

YouTube Arka Planda Çalma Android

Günlük hayatımızın vazgeçilmezi telefonlar her yerde her zaman kullanım alanımızda en sevdiğimiz uygulama olan YouTube ise android telefonlarda Arka Plan olarak çalmıyor programı kapattığınızda direk olarak müzik kesiliyor. Bununla baş etmenin yolları ise size bu makalemizde geliyor. YouTube Arka Planda Çalma Programsız olarak sizlere anlatacağımız yol ile yapabileceksiniz. BlackBerry telefonlarda özel olarak bulunan program ile YouTube Arka Planda çalabiliyor. Ses tuşlarının orada ise bulunan artı bir tuş ile play/pause yapabiliyorsunuz. Sizlere sunduğu bu mükemmel özellik ile bu telefonlardan kullanmak düşünmeniz gereken bir durum. Diğer android telefonlara gelmesini beklediğimiz bu özellik geldiği zaman hepimizi rahatlatacak gibi gözüküyor. YouTube Arka Planda Çalma istediğimiz zaman programdan çıkıp telefonumuzda istediğimiz şeyi yapmamıza olanak sağlayan hemde müzik dinlememizi sağlayan mükemmel bir özelliği bizlere getiriyor.

YouTube Arka Planda Çalma İOS

YouTube Rewind 2019 Dislike gibi şeyleri izlerken telefonumuzda özel islerimizi halletmek biraz zor çünkü YouTube Arkaplan Çalma olmuyor. iPhone telefonlarda ise yine bu sorun var Arka Planda Çalma  Root yapımı ise oldukça zor bunun için yine yapılması gereken YouTube Arka Planda Çalma Programı 2019 indirmek bu program ile sizde video izleyip müzik dinlerken bütün özel işlerinizi halledebileceksiniz. YouTube 2019 olarak güzel bir yıl geçirdi. Sizlere en iyi videoları ulaştırmak gibi vizyonu olan bu kuruluş bunu en kaliteli şekilde devam ettirecek gibi gözüküyor.

Bir yanıt yazın