istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Facebook Hesap Silme 2019

Facebook Hesabınızı Kalıcı Olarak Silmek istediğinizde sizin önünüze tonlarca zorluk çıkabilir. Facebook yönetimi kullanıcı kaybetmemek adına bu yöntemi oldukça zorlaştırmaktadır.

Facebook Hesap Silme 2019

Yapabileceğiniz işlemler aslında çok basittir ama ilk önce uzun bir araştırma gerekebilir. Eski Facebook Hesabı Kapatmadan tutun şimdiki kullandığınız Facebook Hesabına kapatmak demek Facebook için aslında büyük kayıptır. Bunu engellemek adına oldukça değişik yöntemlere başvurabiliyorlar. İlk çıktığı yıllarda oldukça aktif olarak kullandığımız bu sosyal medya platformunun kralı şimdilerde eski şaşalı dönemlerini geride bıraktı. Oldukça fazla sayıda kullanıcı olan Facebook onlarca ülkede kullanıma açık ve bu nedenle kullanıcı sayısı kadar Facebook Hesabını Dondurmaya çalışan  insan sayısı da azımsanmayacak kadar çok fazladır. Snapchat , WhatsApp gibi uygulamalarıda satın alan Facebook çeşitli bilgi sızdırma hesap hırsızlığı gibi sorunlarla da baş etmeye çalışıyor. Facebook  hesap silme  2019 yılında oldukça artmaya başladı. Mark Zuckerberg in mahkeme salonundaki konuşmasını milyonlar izledi Facebook kullanan herkesi yakından ilgilendiren bu mahkeme insanların kişisel bilgilerini çeşitli anket şirketlerine satılması yüzünden gerçekleşmişti.

Facebook Hesap Silme Mobil

Bilgisayardan Facebook Hesap Silme oldukça zor mobilden dahada zor. Kullanıcı kaybetmeyi göze alamayan Facebook cep telefonunuzdan bunu sizlere iyice zorlaştırıyor. Mobil Üzerinden Facebook Hesap Silme için sizin linke ihtiyacınız var yoksa kesinlikle hesabınızı silemiyorsunuz. Bunun için çok özenli bir araştırma yapmalı bayağı uğraşmalısınız. Facebook Hesap Silme Linki bulabilmek için yapacağınız araştırma sonuçları sonunda bulduğunuz linkten girerek Facebook Hesabımı Sil butonuna tıklayarak hesabınızı silebilirsiniz. İlk 14 gün içinde kesinlikle hesabınıza girmemeniz gerekmektedir. Yoksa hesabınız tekrar açılır ve bütün uğraşlarınız çöpe gider.

https://www.facebook.com/help/delete_account

Facebook Hesabınızı kalıcı olarak silmek için bu linki kullanabilirsiniz.

. . . 

Facebook Hesabı Dondurma

İşte gelelim en önemli konuya facebook kullanmaktan sıkılıp ara vermeyi düşündüğünüz zaman yapabileceğiniz bir işlem olan Facebook Hesap Dondurma 2019 sizler için güzel bir hizmet Facebook bu işlemi yaparken sizleri fazla zorlamiyor ve önünüze engel çıkarmıyor. Kolaylıkla bulabileceğiniz Facebook hesap silme ile işlemleri takip Edip hesabınızı kolay bir şekilde dondurup istediğiniz zaman mesajlarınız paylaştığınız resimler ve videolar silinmeden Facebook hesabınızı acabilirsiniz. Herkesin kullandığı insanların birbirleri ile sınırsız iletişim kurabildiği Facebook hayatımızda olmaya aralıksız devam edecek gibi gözüküyor.

Bir yanıt yazın