istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Whatsapp Silinen Mesajları Geri Getirme

Son zamanlarda yeniliklere oldukça şaşırıyoruz. Whatsapp bizlere oldukça yenilikçi fırsatlar sunmaya devam ediyor. Son zamanlarda Whatsapp Mesaj Silme gibi bir çok özelliği bizlerle buluşturmuş bunlarla ilgili bir sürü özelliği beraberinde getirmişti.

Whatsapp Silinen Mesajları Geri Getirme

Artık yazdığımız mesajları silebilecek düzenleyebilecek hatta karşı taraf görmeden mesajımız kesinlikle kaybolacaktı. Son zamanların en gözde programı her telefonda bulunan Whatsapp bizlere neden vazgeçilmez  olduğunu bir kez daha kanıtlamış bulunuyor.

Artık ülkelerde SMS devirini bitirip sadece ve sadece internet üzerinden mesajlaşma kolaylığı getirip hayatımızı daha kolay bir hale getirmişti.  Şimdi ise geri gelmesini istediğimiz her türlü  whatsapp silinen mesajları geri getirme  hiçbir şekilde uğraşmadan telefonumuza yedekleyebileceğiz. Silinen mesajları kurtarmak yepyeni bir Whatsappın bu mükemmel özelliği  yanlışlıkla sildiğimiz veya depolama alanı olmadığı için yer vermediğimiz her türlü bilgiyi tekrardan telefonlarımıza yükleyebileceğiz.

Whatsapp Silinen Mesajları Geri Getirmek

Whatsapp depolama konusuna oldukça önem veriyor gibi gözüküyor. Günün belirli saatlerinde sürekli yedekleme yapıp kişisel dosyalarınıza tekrardan ulaşmanızı sağlıyor. Yanlışlıkla sildiğiniz bir mesajı geri getirmenin birden çok yolu olabilir. İos ve Android silinen mesajları geri getirme  arasında çeşitli format sonrası programı vardır ve bu programla mesajları geri getirmeye çalışabilirsiniz ama kimi zaman bu dosyalar kırıldığı için tam anlamıyla sizlerin elinize bütünüyle bir dosya gelmeyecek hatta belkide sildiğiniz resimleri , mesajları , dosyaları kurtaramayacaksınız .Silinen mesajları görmeuğraş verdiğimiz ama bir çözüme ulaşmayan bir konu gibi gözüküyor. Son zamanların devleri arasında zaten kendine yer bulmuş iken ve yüksek miktarlara satılmışken bu tarz yenilikleriyle neden bu kadar çok tercih edildiğini zaten bizlere gösteriyor. Whatsapp yepyeni bir özelliğini bizlere sunmuştu mesajları herkesten silerek karşı tarafın bile göremeyeceği bir şekilde yani tam anlamıyla kaybolmasını sağlamıştı. Whatsapp silinen mesajları geri getirme  bazen yanlış yazdığımız mesajları silemiyor üzerine tekrardan istediğimiz şeyi yazarak mesajlarda kirliliğe sebep oluyorduk.

Artık bu duruma bir çözüm bulunması gerekiyordu ve Whatsapp mükemmel bir yenilik yaparak bizlerin yanlışlıkla gönderdiğimiz mesajların tamamıyla silinmesini sağladı. Peki bu özellik doğru yazdığımız mesajları , gönderdiğimiz dosyaları veya resimleri sildiğinde ne olacaktı işte Whatsapp bunada bir çözüm bularak Silinen Mesajları Geri Getirme gibi muazzam bir çözüm bularak bizleri şaşırtmaya devam etti ve yüzlerimizi güldürdü. Android işletim sistemli telefonların güncelleme ve yenilemeye açık olduğunu hepimiz biliyoruz.

İçinde yapabileceğiniz değişiklerin haddi hesabı yoktur ama İOS biraz daha kapalı kutu gibi gözükebiliyor ama whatsapp bu sorunu da çözerek silinen mesajları geri getirme özelliğini bu telefonlara da entegre etmek adına her türlü çalışmayı yapmaya başladı bile Whatsapp silinen mesajları geri getirme  çözüm geliştirme açısından whatsppın üzerine yok gibi gözüküyor. Sürekli programında yeniliklere  başvurup sürekli güncelleme yaparak hem sorunları düzltip hemde yenilik adına bir sürü çalışma yapıp güncel olma özelliğini sürdürüyor.

Bir yanıt yazın