istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Online Fitness Koçu Tuzağı

İnternet ile beraber her türlü bilgi ve imkana ulaşmak çok kolay hale geldi. Daha öncesinde yalnızca kitaplardan edinebileceğimiz bilgileri internet aracılığı ile cep telefonundan yada bilgisayardan çok daha kısa süre içerisinde elde edilmekteyiz.

Online Fitness Koçu Tuzağı

İnternet öncesinde vücut geliştirme ve bunun için gerekli bilgilerin efsaneler olarak yayılması ve bu bilgilerin çoğu zaman yorumlardan ve ulaşılabilecek en yakın vücut geliştirmeciden alınmış olan kulaktan dolma bilgiler olması ile oluşan bilgi kirliliği, internet ile bir nebze de olsa ortadan kalkmış durumdadır.

İnternetin sağladığı bütün bu gelişmelere rağmen dedikodu, kulaktan dolma bilgi ve efsanelerin hakim olduğu sis ne yazıkki hala devam etmektedir. İnsanlar bazı kimselerin özel bir formulü olduğunu ve kolay yoldan doğal vücut geliştirmenin mümkün olduğunu düşünüp aldanabilmektedir. Bu atmosferi kullanarak elde edilemeyecek bilgileri pazarladığını iddia eden sahtekarlara itibar etmeyiniz.

Gelelim online fitness koçu meselesine:

Online fitness trainer yada koçu nedir?

Online fitness trainer yada online fitness koçu internet üzerinden ücret ödeyerek almış olduğunuz danışmanlık hizmetidir.

Online fitness koçluğu yada online fitness trainerler bu konuda uzman yada değil belirli bir vücuda sahip kişiler tarafından sosyal medya kullanılarak pazarlanan, kişileri çok daha ileri seviyeye götüreceği bahsedilen programlardır. Bu pazarlama taktikleri arasında öncesi ve sonrası fotoğrafları ile öğrencilerin kaydetmiş oldukları ilerlemeler ve koçluk yapan kişinin bireysel vücut geliştirme kariyeri önemli yer tutmaktadır. Kimi online fitness koçlarının programlara bölüp hazır programlar sattığı kimisinin ise kişiye özel program yazdığı bu sistemde internet üzerinden takip ve bilgi edinilebilmektedir.

Online Fitness Koçu Kimler İçin Uygundur?

Online fitness hocası, spora yeni başlamış ve spor ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen, motivasyonu olmayan yada yeterince motivasyon sağlayamayıp kendisini takip edecek birisini isteyen, gelişmeleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyip vücudundaki bazı bölgeleri geliştirmek için takibe ihtiyaç duyan bireyler için uygundur.

Online Fitness Koçu Tercih Etmemek İçin Sebepler

Online fitness trainer tercih etmememiz için sebepler vardır. Birincisi standart bir spor salonuna gittiğinizde oradaki hocanızın yönlendirmeleri ve hocanız bilgili değilse bile internette edinebileceğiniz bilgilerin internetten palet satın aldığınız eğitimlerden farkının olmamasıdır. Online fitness hocası reklamlarında görmüş olduğunuz fotoğraf ve görüntüler ile alacağınız eğitimin sizi o konuma getireceğini düşünmek çok yanlıştır. O görüntülerdeki bireyler çoğu zaman naturel vücut geliştirme yapmamakla beraber, naturel vücut geliştirme ile onların seviyesine ulaşmanın imkansızlığı bir yana, onların sahip oldukları vücuda ulaşmanın gerektirdiği zaman, kaynak ve imkan ise durumun başka bir boyutudur. Online fitness koçları‘nın bir çoğu gelişmeleri üzerine yalan söylemekte ve siz gelişme kaybetmemeniz halinde kendi yaptığınız diyet ve hareketler ile programa uymadığınızı söyleyip, programın değil sizin hatanız olduğunu söyleyebilmektedir.

Bütün bu bilgileri göz önünde bulundurarak hareket etmeniz, cebinizin ve umutlarınızın yararına olacaktır.

Teşekkür ederiz.

 

Bir yanıt yazın