istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Turkcell Hediye İnternet

Turkcell Hediye İnternet Kampanyaları Hakkında Bilgiler

Turkcell bedava internet konusunda fazla cömert bugün size bunları nasıl kazanacağınız hakkında bilgiler vereceğiz. Turkcell hediye internet bedava internet kampanyalarına bildiğiniz gibi internette sıkça rastlarsınız. Bu kampanyalarda Turkcell kullanıcılara bedava internet konusunda yardımcı oluyor.Sizde Turkcell kampanyalarını takip edip hediye internet kazanabilirsiniz.

Bip Görüntülü Sohbet

Turkcell Hediye  internet kapsamında Bipte ayda bir kuracağınız grupla sizlere haftalık 1 GB internet veriyor.Bip uygulamasını Android ve iOS tan indirebilir arkadaşlarınızla hem mesajlaşabilir hemde görüntülü konuşabilirsiniz. Ayrıca bip dakikaları ile her yöne arama yapabilirsiniz.Turkcell bip üzerinden S9 kazanma gibi fırsatlarda sunuyor. Her gün çekilişe katılabilir sizde S9 kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bedava internet ve hediye internet kampanyalarının tadını çıkartın.

Fizy Premium

İşte Turkcell’in müzik severler için bir fırsatı daha müzik dinledikçe internet kazanacağınız aklınıza gelir miydi ? İşte Turkcell yapmış. Kulaklığınızı takın müzik dinlemeye başlayın internetiniz artsın.250 MB , 500 MB, 1 GB gibi akıl almaz bedeva ve hediye İnternet kampanyası. Fizy müzik uygulamasını  iOS ve Android ten indirebilir kaliteli müziğin tadına varabilirsiniz.

Dergilik

İşte Turkcell’in güzel bir uygulaması daha binlerce dergi ve gazeteye tek tıkla ulaşabilirsiniz. Turkcell Hediye internet ve bedava internet kampanyasında ise dergilikten ayda bir dergi indirmeniz yeterli hemen hattiniza Haftalık 1GB yükleniyor. Ayrıca günde 10 dergi indirerek S9 çekilişine katılabilirsiniz. Mükemmel dergi boyutuyla rahatlıkla okuyabilir gezinebilir mizah dergileriyle gülüp tarih dergileriyle bilgi sahibi olabilirsiniz. Gazeteleri takip ederek gündem hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Magazin ve sağlık dergileriyle kişisel bakım hakkında bilgi sahibi olup bu kış günlerinde cildinizi koruyabilirsiniz.

Hesabım

Turkcell’in bedava internet ve hediye internet kampanyasında bir diğer mükemmel programıdır.
Her gün girerek yine çekilişe katılabilir. Bütün bedava ve hediye internet kampanyaları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kalan kullanımlarınızı görebilir kart ile paket ödeyip ödediğiniz miktar kadar TL kazanıp istediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Salla kazan yaparak sürpriz hediyelerden faydalanabilirsiniz.

Paycell

Bütün faturalarınızı öderken internet kazanmak ister misiniz? Pantolon alırken ? Market alışverişlerinizde ? İşte tamda size göre paycell kartınıza para yükleyip alışveriş yapıp bol bol Turkcell bedava internet ve hediye internet kazanmak bu kadar kolay her harcadığınız TL başına MB’lar hattiniza yüklenecek ve sizde videolarınızı izleyip müzik dinleyip mesajlasmanin keyfine varacaksınız.

GNÇ

Kendini genç hissediyorsan değil gerçekten genç isen kullanabileceğin bir uygulama ? haftanın iki günü Turkcell hediye internet ve hediye internet kazanmak için yumurtaya tıklaman yeterli ayrıca GNÇ li isen yüklemelerinde hediye İnternet kazanabilirsin.

Bir yanıt yazın