istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Burun Estetiği Ameliyatı Fiyatları

Burun Estetiği Ameliyatı Fiyatları

Burun estetiği derken aslında bir çok konuya ayrılıyor. Burun kemiğinden burun etine sıkıntı çıkaran  nefes alma sorunları ndan kötü bir görünüme bir çok sebep için yapılabilir. Etrafımızda bir çok insan burun ameliyatı oluyor. Burun estetiği ameliyatı fiyatları konusunda sizlere yardımcı olacağız.Kendi yaşadıklarını genel sorunlar gibi anlatabiliyorlar. Aslında durum böyle değil burun ameliyatı her birey için farklı sonuçlanabilir.  Öncelikle doktor seçimi konusunda dikkatli olmalısınız doktorunuzu iyi araştırmalı daha önceden yaptığı ameliyatları görmelisiniz. Genellikle genel anestezi ile yapılan bu ameliyat 35-40 gibi bir süre içerisinde tamamlanıyor.

Burun Ameliyatı Öncesi

Daha sağlıklı bir ameliyat ve ameliyat sonrası geçirmek için kesinlikle sigara içmemelisiniz. Sigara kan akışını yavaşlatacağından vücudunuzu yorabilir ameliyat sonrası boğaz ve burun tıkanıklığı na sebep olabilir. Ameliyattan 24 saat önce kesinlikle yemek yememelisiniz. İyi bir şekilde dinlenip ameliyata hazır olmalısınız.

Burun Ameliyatı Sonrası

İşte önemli olan noktaya geliyoruz. Acısız bir ameliyat sonrası geçirmek için kesinlikle  soğuk kompres uygulayınız. Burnunuzun istediğiniz şekline kavuşması için iyi bir bakım şart. İzotonik sodyum ile hergun burnunuzu temizleyip doktorun verdiği ilaçları düzgün bir şekilde kullanmalısınız. Burnunuzun şişliği 6 ay kadar sürebilir bu süre zarfında iyi uyku iyi beslenme sizi tekrar eski sağlığınıza kavuşturabilir. Burun ameliyatı sonrası burnunuza takılan tamponlar sizi biraz zorlayabilir. İlk 10 günden sonra çıkarılan bu tamponlar artık eskisi gibi pamuk değil burnunuzun iç kısmına dikilen iki silikon tampon dan oluşuyor. Ameliyattan çıktıktan ilk dakika dan itibaren nefes alabiliyorsunuz ve çıkarırken kesinlikle canınız acımıyor. Güneş altında fazla durmamalısınız. Güneş ışınları burnunuza zarar verebilir şişlik ve ödem arttırabilir.

Burunda Kemik Eğriliği

Burnunuzun iç kısmındaki kemiklerin eğri olmasının en önemli sebeplerinden biri doğum sırasında rahimden çıkarken burundaki kıkırdakların ezilmesidir. İlerleyen yaşlarda nefes alamama gibi sorunlara yol açan bu eğrilik Burun estetiği ameliyatları içerisinde en sık görülenidir. Kimi zaman ise bu sorun ameliyatsız çözülebilir. Burun Konkalarında şişme yüzünden nefes alamıyor olabilirsiniz. Bunun daha kısa ve acısız bir çözümü vardir. Lazerle burnunuzdaki Konkalar yakılıp solunum yollarının açılması saglanabilir. Burun Kemiği Ameliyatı OLANLAR  genelde dişlerinde ağrı hissedebilir bunun sebebi burun kemiklerimiz ile çene kemiği arasında olan bağlantıdır. Bir kaç hafta sızlayabilir korkulacak birşey yoktur. Burun Ameliyatı Fiyatları Devlet Hastanelerinde daha uygundur. İşinin ehli bir doktor bulup devlet hastanelerinde ameliyat olmayı düşünebilirsiniz. Burun Estetiği ameliyatı olmadan önce yüzünüze en uygun burnu seçmek için dokturunuzla ortak karar veriniz onlar bu işte daha tecrübeli oldukları için sonuçları hakkında daha emin olabilirler.

 

Bir yanıt yazın