istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Lazerle Dövme Silme

Lazerle Dövme Silme

Lazerle Dövme Silme denince kafanızda tonlarca soru tonlarca endişe belirebilir. Komplikasyonu oldukça fazla olan bu işlem kişiye göre bile seans sayısının değişebileceği bir operasyondur. Dövmelerinizin rengi , ne zaman yapıldığı , ten rengi , dövmenizin vücudunuzun neresinde olduğu veya ne kadar kaliteli bir boya kullanıldığına göre bile değişebilir. Bir gençlik hevesi olarak yaptırdığınız dövmelerinizin ileri ki yaşlarda pişmanlık duyacağınız şeyler olabilir. Hatta kimi zaman eski sevgiliniz için yaptırdığınız dövme başınıza bela olabilir. Acılı bir süreç olan Dövme Yaptırma maddi açından ise yaptırdığınız yer , büyüklüğü , yaptırdığınız kişinin ününe göre göre fiyatlandırılabilir. Dövme yaptırırken çok doğru karar vermelisiniz dövmenin şekli , büyüklüğü , yaptıracağınız yer , yaptıracağınız kişi , dövmenin sizin için anlamı gibi kıstasları değerlendirmelisiniz. Dövme yaptırma zor ve pahalı bir süreç kesinlikle pişmanlık duymayacağınız bir şey olmalıdır. Bunları düşünürsek Dövme Silme daha zor bir süreçtir. Dövme Sildirme Yöntemleri ağrılı ve pahalıdır maddi ve manevi açıdan sizi  fazlasıyla zorlayacaktır. Bunun için bu kararı büyük bir titizlikle vermelisiniz.

Dövme Silme Yöntemleri

Lazerle Dövme Silme uzun ve sancılı bir süreçtir. İlk önce buna maddi açıdan hazır olmalısınız. Kaliteli ve lüks Güzellik Merkezleri ve Hastaneler sizlere temiz ve başarılı bir sonuç sunacağından seans fiyatları da buna göre oldukça yüksek olabilir. Öncelikle araştırmanızı iyi yapmalısınız başarı oranları yüksek olan merkezleri tercih etmelisiniz. Gelişigüzel bir seçim yapmamanız sizin için doğru bir tercih olacaktır. Çünkü uzun bir süreç olacağından bunu daha kısa ve hesaplı olabilecek yerler tercih etmek en akllı ve doğru bir karar olacaktır. Dövmelerinizi sildireceğiniz merkeze gittiğinizde size öncelikle bir lokal anestezi kremi sürecekler ve 20 dakika bekledikten sonra Lazerle Dövme Silme İşlemi başlayacaktır. Dövmnin büyüklüğüne göre 15-30 dakika arası sürebilecek bu işlem dövmenin yerine göre biraz canınızı yakabilir. Seans bittikten sonra soğuk kompres uygulatmayı unutmayınız. Dövme Sildirme Sonrası Şişme gibi bir durum olabilir bunun için soğuk kompres yapılır. Dövme Sildirme Sonrası Su Toplamasına dikkat etmelisiniz bu gibi bir durumla karşılaşırsanız eğer bu işlemi yapan uzmanın kolunuzu yaktığı anlamına gelir hemen Bepanthol ve Fucidin gibi kremleri kullanmanız sizin yararınıza olabilir. Kesinlikle ilk 3 gün içinde banyo yapmamalısınız ve bu bölgeye su değdirmemelisiniz. Sürekli kremleri kullanarak nemli kalmasını sağlayarak tüm seans işlemleri izsiz ve risksiz bir görüntüyle karşılaşmaya daha yakın olabilirsiniz. TCA Dövme Silme Kremi bir diğer Dövme Silme yöntemi olarak geçer. Bu krem bir asittir ve dikkatli kullanılmasını öneririz. Asit dereceleri olan bu kremi kullanırken en düşük derecesi ile başlayıp etkisini gördükçe ve iyileşme sağladıkça derecesini arttırmakta fayda sağlanabilir. Evde Dövme Silme Yöntemi olarak kullanacağınız şeyler sizin sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir kesinlikle öncelikle bir uzmandan görüş almalısınız. Bu fikirler doğrultusunda Bitkisel Yollarla Dövme Silme işlemlerini uygulayabilirsiniz. Dövme Sildirince İz Kalır Mı ? gibi sorularınız varsa öncelikle bunun etkenlerini araştırmanız lazım. Dövme Silme işlemi yaptırdıktan sonra işlem yapılan yere iyi bakmanız gerekiyor. Dövme Sildirdikten Sona Yapılması Gerekenler çok önemlidir. Kremlerinizi aksatmamalısınız , güneş ışığından korumalısınız , seans sonrası ilk 3 gün banyo yapmamalısınız , fitness gibi sporlardan bir zaman uzak durmalı lazer işlemi yapılan yeri kremleyip roll bantlarla sarabilirsiniz.

Dövme Sildirme Fiyatları 2019

İşte asıl önemli olan konu yaptırdığınız dövmeleri ne kadara sildireceğinizdir. Dövmelerinizin rengi , deri kalınlığı , boya kalitesi gibi etkenler bu fiyatları oldukça etkileyebilir. İyi bir bakım kaliteli bir  imkan Dövme Sildirme Merkezi seans sürelerini kısaltıp Dövme Silme Fiyatı azaltabilir. Ortalama 10 cm siyah bir dövmenin silinme süreci 4-5 seans arası değişebilir buda ortalama olarak size seans başı 300-400 TL gibi bir ücrete tabi tutulmanıza sebep olabilir. Dövmelerinizin yaşı , koyuluğu sizlere bu işlemlerin hesaplanmasında yardımcı olabilir.

Bir yanıt yazın