istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

TikTok Video izleme Uzunluğunu 10 Dakikaya Yükseltiyor artık

TikTok Video izleme Uzunluğunu 10 Dakikaya Yükseltiyor artık

Twitter kullanıcıları, bu yeni özelliğin artık etkin olduğunu belirten bir bildirimin ekran görüntülerini paylaşıyor. Resmi bir duyuru yapılmadı, ancak “Tiktok Boom: Çin’in Dinamit Uygulaması ve Sosyal Medya için Süper Güç Yarışı” kitabının yazarı Chris Stokel-Walker’a göre, bir TikTok sözcüsü özelliğin küresel bir sürüm olacağını doğruladı.

Başlangıçta 15 saniyelik videolarla başlatılan TikTok, platformundaki video uzunluğunu artırmak için çalışıyor. En önemli sıçrama, Temmuz 2021’de üç dakikalık videoların tanıtıldığı ve sadece birkaç ay sonra bu sınırın beş dakikaya yükseltildiğinde gerçekleşti.

Uzatılmış uzunluğa ilk reaksiyonlar karıştırılır. Bazı Twitter kullanıcıları 10 dakikalık videolarla iyi görünürken, diğerleri tüm fikre karşı görünüyor. Sonuçta, TikTok, insanların hızlı bir şekilde kaydırabileceği ısırık boyutunda videolar barındırmak için oluşturuldu, bu da son derece başarılı olduğunu kanıtladı.

Öyle ki, YouTube gibi diğer platformlar kendi TikTok sürümlerini uyguladılar. Bazı insanlar, video uzunluğunu artırmanın YouTube’un çimlerine baskın bir video platformu olarak sızmak için bir strateji olduğunu tahmin ettiler. Rakibi gibi, TikTok da birkaç son derece başarılı TikTok yaratıcısı üretti.

İçerik üreticilerini desteklemek için TikTok, içerik üretici fonunu insanların platformda para kazanmalarına bir yol olarak oluşturdu, ancak kullanıcılarına çok fazla ödeme yapmamakla eleştirildi.

TikTok sözcüsüne göre, platform daha uzun formatın yaratıcılarından “daha yaratıcı olasılıklarla” sonuçlanmasını umuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir