istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

iOS 15.2’deki Yeni iPhone Özellikleri ve Güncellemeleri

iOS 15.2’deki Yeni iPhone Özellikleri ve Güncellemeleri

Güncelleme, 9to5Mac’e göre Pazartesi günü herkes tarafından kullanılabilir hale geldi. iOS 15.2, Apple Music Voice Plan olarak bilinen yeni abonelik, Uygulama Gizlilik Raporu, Apple Kimliğiniz için Dijital Miras ve daha fazlası gibi özellikler içerir.

Yeni Apple Music Voice Plan, Apple Music’te eklenen bir abonelik katmanıdır ve Siri’nin size müzik önermesine veya yakın zamanda çalınan müzikleri çalmasına olanak tanır. Abonelik ayda $ 4.99 maliyeti.

iOS 15.2 sistem güncellemesinin bir diğer önemli özelliği de Ayarlarınızda bulunan yeni bir Uygulama Gizlilik Raporudur. Rapor, sık kullandığınız uygulamaların konumunuz, kameranız, kişileriniz ve daha fazlası gibi şeylere son bir haftada ne sıklıkta erişildiğini görmenizi sağlar. Raporun bulgularını beğenmiyorsanız uygulamanın gizlilik ayarlarını her zaman değiştirebilirsiniz.

Güncellemeye eklenen diğer özellikler arasında ebeveynlerin çocuklarının Mesajlarına göz kulak olmaları için bir iletişim güvenliği ayarı, Siri ve Safari Arama’da genişletilmiş rehberlik, Güç RezervindeYken Bul için beş saatlik bir zaman dilimi ve yeni bir Dijital Miras özelliği yer alıyor. Bu özel araç, vefat ederseniz hesap bilgilerinize erişebilecek Eski Kişiler olarak kişileri seçmenizi sağlar.

Son olarak, kullanıcılar artık iPhone’larının daha önce onarılıp onarılmış olmadığı ve eğer öyleyse, parçalar ve servis geçmişi özelliği aracılığıyla ne tür parçaların kullanıldığı konusunda bilgi sahibi olabilir. Bu özellik, kullanılmış veya yenilenmiş bir iPhone’a sahip olan ve cihaz parçalarının orijinal olduğundan emin olmak isteyen kişilere fayda sağlamalıdır.

iOS 15.2 ayrıca, video akışı uygulamalarının iPhone 13 cihazlarına içerik yüklememesi ve CarPlay’in bazı uygulamalar için Şimdi Oynat bilgilerini güncellememesi gibi kullanıcıların yaşadığı bazı hataları da düzeltti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir