istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Silinen Dosyaları Kurtarma

Bir çoğumuz yanlışlıkla dosyalarımızı silebiliyoruz bu dosyalarımızı geri getirmenin bir yolunu arayıp duruyoruz. Herhangi bir cloud programı kullanmıyor veya dosyalarımızı yedeklemiyor isek dosyalarımızı tamamen kaybedebiliyoruz. Bir çok dosya kurtarma programı bulunmaktadır. Bunların bir çoğu sizlerin kurtarmak istediğiniz dosyalarınızı geri getirirken eksik dosya kurtarımı durumuna düşebilirsiniz. Silinen dosyaları kurtarma aslında tam istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir kimi zaman dosyalarınızın sadece klasör isimleri  veya küçük resimleri geri gelebilir. Kurtarmaya çalıştığınız dosyalarınızda eksik boyut sorunu yaşayabilir istediğiniz dosyaları görüntülemede sorun yaşayabilirsiniz. Silinen dosyaları kurtarma programı seçerken dosyalarınızı tam ve eksiksiz bir şekilde kurtarabileceğiniz dosya boyutu yüksek olmayan programları seçmekte fayda vardır. Bu tarz programlarda Ücretli ve Ücretsiz sürüm farkları bulunabilir. Bunların ayırıcı özelliği belirli dosya boyutu sınırları olmasıdır ücretli versiyonlarda istediğiniz  kadar büyük dosya boyutlarındaki dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. Ücretsiz versiyonlarda dosya boyutu belirli mb ile sınırlandırılmıştır.

Telefondan silinen dosyaları kurtarma

Bir çok telefon kullanıcısının ortak derdidir telefonunda hafıza kalmadığı dosyalarını silerek yeni yükleyeceği dosyalara yer açmak durumunda kalır. Bu durumunda belki de işine oldukça yarayacak dosyaları bile silebilir. Bu durumda eski sildiği işine yarayacak olan dosyaları geri getirmek adına uğraşabilir. Telefonda silinen dosyaları kurtarmak için kullanacağınız belli başlı programlar bulunmaktadır. FonePaw  Android Data Recovery gibi işinize oldukça yarayacak kullanımı kolay olan ücretsiz bir programı kullanabilirsiniz. Silinen dosyaları kurtarma işlemi yapmak için telefonunuzu usb kablo yardımı ile bilgisayara bağlamanız gerekecektir.

  1. Android veri kurtarma programını bilgisayarınıza indiriniz.
  2. Telefonunuzu usb kablo yardımıyla bilgisayarınıza bağlayınız.
  3. Cihazınızda ki silinen dosyaları kurtarmak için tarama yapması gerekir. Başlat tuşuna basarak taramayı gerçekleştirin.
  4. Tarama bittikten sonra karşınıza gelen ekrandan kurtarmak istediğiniz dosyaları seçiniz.
  5. Kurtar seçeneğine tıklayarak telefonunuzdan silinen dosyaları kurtarma işlemini tamamlayınız.

Bilgisayardan silinen dosyaları kurtarma

Sizlere ücretli ve ücretsiz bulunan bir programı tavsiye edeceğiz. Silinen dosyaları kurtarma konusunda oldukça başarılı olan bu program ile küçük boyutlardaki dosyalarınızı hızlı ve kolay bir şekilde kurtarabilirsiniz. Daha büyük boyutlardaki silinen dosyaları kurtarma işlemi yapmak istiyorsanız oldukça başarılı bir program olarak kabul edilebilir. Çünkü bir çok silinen dosyaları kurtarma programı sizlerin istediği gibi çalışmayabilir olumsuz sonuçlar ortaya çıkabilir. Programı indirdiğiniz ve kurulumunu yaptığınız takdirde açılan arayüzünün kullanımı oldukça kolaydır sizlerde bunu fark edeceksiniz. Dil seçimi Türkçe yaptığınız takdirde arayüzü kolaylıkla kullanabileceksiniz. EaseUS Data Recovery programı ücretli ve ücretsiz olarak iki farklı lisansa sahip işinize hangisi yarıyor ise onu kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın