istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Android Root Programı

Android Root Programı

Bir çok android telefon kullanan insanların telefonlarında farklı şeyler istemeleri veya telefonlarını kendi istekleri üzerine düzenlemek istekleri onları telefonlarına root atma isteğine yöneltiyor. Kısacası root atma telefonunuzun kökenine inmenizi sağlar ve burada farklı işlemler yapabilmenize olanak sağlar. İlk başlarda root yönteminin çıkış yeri olan Linux işletim sistemi sizlere bilgisayar işletim sisteminizi root atarak istediğiniz gibi değişmesini sağlıyordu. Sonrasında ise bu özellik android işletim sistemli telefonlara da geldi. Android işletim sistemli telefonların root özelliği telefonunuzda bulunan bir çok özelliğin ayarlarıyla oynayabilir bunları kendi istekleriniz üzerine değiştirebilirsiniz. android root ile telefonunuzun ses özelliklerinden tutun , kamerasına , titreşim ve ekranına hatta menüsüne kadar istediğiniz gibi değiştirebilir kendi zevkinize göre düzenleyebilirsiniz.

Android Root atma

Teknolojinin gelişmesi ile sadece kişisel bilgisayarımızdan yapabileceğimiz bir çok özellik artık telefonlarımıza kadar inmiş bulunuyor. Android işletim sistemli telefonlara sahip kullanıcılar telefonlarında belli başlı oynamalara gidecekleri zaman telefonlarını bilgisayarlarına bağlamak zorunda kalıyorlardı. Şimdilerde ise android root programları ile telefonlarının özelliklerini değiştirebiliyorlar. Android root özelliğinin bu kadar kolaya indirgenmesi ile artık her kullanıcı kendine ait bir işletim sistemi yapabiliyor veya ellerinde bulunan işletim sistemlerini kendi isteklerine göre düzenleyebiliyor. Bu programların yaygınlaşması ile sizlerde kendi isteklerinize göre telefonlarınızı düzenleme yoluna gidebileceksiniz.

Bilgisayarsız root atma

İnternetten araştırma yapabileceğiniz bir sürü root atma kaynağı bulabilirsiniz ama bunlar genelde üstün körü anlatılıyor veya sizlere kullanımı oldukça zor programlar öneriliyor. Bilgisayarsız root atma işlemi yapabilmeniz için ilk önce android root özelliği olan bir program indirmeniz gerekiyor. Sizlere kullanımı ve kurulumu oldukça kolay bir program önereceğiz. Android root atma işlemine başlamadan önce Kingroot adlı uygulamayı telefonunuza kurmanız gerekmektedir. Kullanımı oldukça kolay bu uygulama ile telefonlarınızı kendi isteklerinize göre şekillendire bileceksiniz. Kingroot programını telefonunuza yükledikten sonra kurma işlemi yapacaksınız. Telefonunuza kurduğunuz programı açıp size verilen talimatlar doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Sonrasında root atma programı telefonunuzu analiz edecektir bu analiz sonucunda telefonunuzun root atma özelliği olup olmadığı saptanacaktır. Bundan sonrası ise telefonunuzu  kendi isteklerinize göre değiştirmenize kalıyor.

Bir yanıt yazın