istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Silinen Fotoğrafları Kurtarma

Bir çok teknolojik aletin bize getirdiği kolaylıktan yanı sıra bazı sıkıntıları olabiliyor. Bunları aşmanın bir çok yolu bulunuyor ama denemek için bilgi birikime sahip olmak oldukça önemlidir. Bazen depolama aygıtı olarak kullandığımız cihazlara fotoğraf , dosya gibi işimize yarayacak bilgileri saklayabiliyoruz bizler için önemli olan fotoğraflarımızı biriktirdiğimiz bu cihazların bozulma durumunda silinen fotoğrafları kurtarma yolunda bazı adımlar atmamız gerekebiliyor. Bazı programlar yardımıyla bu sorunlarımızı çözüme kavuşturmak için uğraşmamız gerekiyor. Bilgisayardan veya telefondan silinen fotoğraflarımızı kurtarmak için farklı yollar denememiz gerekmektedir. Bunlar için en yol bir kaç program yardımıyla silinen fotoğraflarımızı geri getirmek olabilir. Bazı programlar düzgün çalışmayabiliyor kurtarmak istediğimiz fotoğraflarımızı bizlere bozuk olarak yada kırık dosya olarak getirebiliyor.

Telefondan silinen fotoğrafları kurtarma

Android cihazlarımızın bozulması bilgisayarlara göre daha sık olabiliyor. Kimi zaman düşürme veya virüs gibi sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Bu durumda telefonumuzun içinde bütün fotoğraflar silinebiliyor veya ulaşılamaz olabiliyor. Bununla baş etmenin bir kaç yolu olabilir.  ‘Android veri kurtarma’ adı ile bilinen program sayesinde sizlerde  telefonunuzun içindeki silinen fotoğrafları kurtarma işlemi yapabilirsiniz. Tenorshare android data recovery programı ile sizlerde telefonunuzda silinen fotoğrafları bu adımları uygulayarak kurtarabilirsiniz.

  1. Android veri kurtarma programını bilgisayarınıza indiriniz.
  2. Telefonunuzu usb kablo yardımıyla bilgisayarınıza bağlayınız.
  3. Cihazınızda ki silinen fotoğrafları kurtarmak için tarama yapması gerekir. Başlat tuşuna basarak taramayı gerçekleştirin.
  4. Tarama bittikten sonra karşınıza gelen ekrandan kurtarmak istediğiniz dosyaları seçiniz.
  5. Kurtar seçeneğine tıklayarak telefonunuzdan silinen fotoğrafları kurtarma işlemini tamamlayınız.

Bilgisayardan silinen fotoğrafları kurtarma

Android cihazlara göre bilgisayardan silinen fotoğrafları kurtarma işlemi oldukça kolaydır. Her türlü programı yükleyebileceğiniz bilgisayarlarda önünüze gelecek seçenek daha fazladır. Bilgisayarınızdan kurtarma işlemi yapmak için Recuva fotoğraf kurtarma programını indirmek gerekir. Silinen fotoğrafları kurtarma için işinize oldukça yarayacak kullanımı kolay bir veri kurtarma programıdır. Recuva veri kurtarma programı ile silinen fotoğraflarınızı kurtarmak için uygulamanız gereken bir kaç adım vardır.

  1. Öncelikle Recuva silinen fotoğrafları kurtarma programının kullanımı oldukça kolaydır.
  2. Recuva programının son sürümünü indiriniz.
  3. Bilgisayarınıza kurduktan sonra programı açınız.
  4. Dosyaları tarama ekranından kurtarmak istediğiniz fotoğraflarınızın bulunduğu klasörü seçiniz.
  5. Seçtiğiniz klasörü ‘Tara’ işleminden sonra önünüze gelecek olan ekrandan fotoğrafları seçiniz.
  6. Seçtiğiniz fotoğrafları ‘Kurtar’ işlemine tıklayarak kurtarma işlemini tamamlayınız.

Bir yanıt yazın