istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Samsung Cloud Nedir?

Samsung Cloud Nedir?

Söz konusu olan program bir nebzede olsa dertlerinize derman olacak bir Samsung özelliğidir. Bu özellik ile telefonunuzdaki dosyalarınızı yani resim mesaj rehber müzik gibi özeliniz olan her şeyi Samsung Cloud denen bir veritabanına aktararak burada gizli bir şekilde ve sadece ulaşabileceğiniz şifre ile güvende kalmasını sağlıyor. Bu özellik sizlerin işine oldukça yarayabilir bunu kimi zaman telefonunuzda hafıza sıkıntısı çektiğinizde kullanma amaçlı olarak yani bir nevi depolama aygıtı olarak kullanabilirsiniz. Kimi zaman bu tarz depolama programlarının kırıldığını duymuştuk.

Kırılan programlardaki ünlü ifşaları gündemi oldukça meşgul etmiş insanlar bu görüntülere ulaşmak adına oldukça fazla zaman kaybetmişlerdi. Hesap çalma gibi bir haberi duyan cloud kullanan insanlar hemen bu dosyalarını daha güvendikleri bir yere taşımaya çalışmışlardı. Oldukça fazla kişiyi ilgilendiren bu konuda insanlar ne yapacaklarını bilemeyip daha kötü güvenlikli mecralara kaymışlardı.

Samsung cloud nedir  derseniz bunu samsungun sitesine girerek öğrenebilirsiniz.Bunlara sebep ise o anki boşlukta insanların kime güveneceği konusunda tam olarak bir bilgi sahibi olamaması ve bu konuda internet aleminde çok sağlıklı bilgilere sahip olunamamasıydı. Cloud hesapları işte burada devreye girerek kendi bulut programını çıkardı ve insanları büyük bir yükten kurtardı. Zaten şu anda android telefon pazarının büyük bir yüzdesini elinde bulundurduğu düşünülürse bu çok fazla kullanıcı demekti ama Samsung şu ana kadar bunun üstesinden başarı ile gelmiş gibi gözüküyor.

Samsung mobil kullanımı olarakta ayrıca entegre ettiği bu programlar ile sizlere gizlilik ve güvenlik açısından sağlam bir gelecek sunmayı planlıyor. Bunları sadece mobil çerçevede düşünmeyip bakış açısı geniş mühendisler sayesinde kendi ürettikleri tabletlerede entegre aşamasında olduğunu geçenlerde açıklamıştı. Şimdi ise güvenlik konusunda bu kadar iyi iken zamanla pazar payını yükselteceğini düşünebiliriz.

Yapacağınız telefon tercihlerinde  nelere önem verdiğiniz konusunda düşünürken güvenlik ve gizliliğe önem verdiğinizi düşünüyor iseniz seçimlerinizi buna göre yönlendirip değerlendirmeye alabilirsiniz. Kimi zaman bazı telefonların depolama seviyesi oldukça düşük olabiliyor bununla baş etmenin yolu ek bir hafıza kartı gibi düşünülüyor ama artık firmaların cloud sistemine geçmesi ile bu tarz sorunlarla hiçbir ek aygıta gerek duymadan sadece bir program vasıtasıyla halledebileceksiniz. Samsung cloud nedir gibi sorularınız varsa bunun için bluestacks gibi programlar indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın