istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Samsung Ekran Kilidi Kırma

Samsung Ekran Kilidi Kırma

Şimdide gelelim elimizden hiç düşürmediğimiz telefonlarımıza android işlemci  deninince aklımıza ilk gelen firma olan Samsung telefonlar yıllar geçtikçe çizgisinin ötesine geçerek bizlere oldukça güzel teknolojik gelişmeler yaşattılar.

Bu teknolojilerin güvenlik açısından yeterli olup olmadığı aslında büyük bir soru işareti günümüzde internet aleminde kilidi kırılamayacak şey neredeyse yok gibi samsungların güvenlik kilidi bundan paylarını almaması söz konusu olabilir mi bilinmez

Samsung Telefonlarda Ekran Kilidi

Samsung ekran kilidi kırma günümüzde bir çok yerde karşılaşabileceğiniz durumlar arasında insanların eşyalarını bir yerlerde unutması olabilir. İnsanların havalimanlarında unuttuğu eşyaları toplayınca koca bir alışveriş merkezi bile açılabilir. Şimdilerde her gün elimizden düşürmediğimiz telefonumuzu bir yerde unutmuş olabilme ve unuttuğumuz yerde insanların telefonumuzu karıştırma olasılığı için ilk başvurduğumuz yol şifre koyma oluyor. Koyduğumuz bu şifrelerin kırılamayacağı yanılgısına düşerek rahat rahat hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz. Ama durum öyle değil Samsung ekran kilidi kırma sandığınızdan kolay olabilir.

Artık teknolojinin sınırları olmaması bu tarz önlemlerimizi boşa çıkartma oldukça işe yarıyor. Yaptığınız kendinizi güvene alma çalışmaları sizin içinizi rahatlasada telefonunuza hiçbir yararı olmadığını tecrübe etmeniz bunu kötü yollarla görmeniz uzak bir ihtimal olmayabilir. Artık herkesin ulaşabileceği bilgi hazinesi olan internet bu tarz yöntemleri açıklayan sayfalarla forumlarla bilgilerle dolu bir yer oldu. Samsung şifre kırma gibi bir çok makaleye sadece bu kelimeyi yazarak ulaşabilecek olmanız aslında aldığınız önlemleri boşa çıkarabilir gibi gözüküyor.

https://aktuel10.com/android-desen-kilidi-kirma

Sürekli aklınızın telefonda olması kötü bir durum olabilir böyle bir şeyin mümkün olamayacağını herkes biliyor ama yinede dikkat etmekte fayda olacağını bilmelisiniz. Telefon güvenliğinin sağlamanın en önemli yollarından biri dosyalarınızı güvende tutabilmektir bununda yollarından biri şudur. Samsung Şifre diye adlandırabileceğimiz bir şifreleme sistemi kullanılan ve sizin istediğiniz ama hizmet eden bir kullanımı kolay uygulamadır.

Samsung müşterilerinin güvenliği konusunda oldukça dikkatli davranan şirketler arasında başı çekmeye devam ediyor. Son yıllarda birçok şirketin güvenlik açığı olduğu bilinmekte ve bu açıktan kullanıcı ve personel bilgilerin dışarıya sızdığı hatta ve hatta anket şirketleri büyük paralara satıldığı büyük bir hezeyan yaratmıştı. Bu şirketlere dava açılıp şirket sahipleri kamuoyu önünde büyük bir şeffaflık ile yargılanmıştı. Unutulan samsung ekran kilidi kırma gibi sorunların çözümü genellikle hard reset yoluyla hızlı bir çözüme ulaşır.

Bir yanıt yazın