istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Şeyma Subaşı – Acun Ilıcalı Gerilimi

Son yılların en büyük atılımını gerçekleştirerek büyük bir medya patronuna dönüşen Acun Ilıcalı  yaptığı işler kadar evlilikleri ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Daha önceleri sadece muhabirlik yaparak televizyon dünyasında kendine yer bulan Acun Ilıcalı sonra girişimcilik adına büyük başarı olan hayat hikayesiyle herkesi beğenisini kazanan oldukça kaliteli televizyon programlarını ekranlara getirerek izleyicileri ekran başına kitledi.

Survivor gibi oldukça kaliteli bir programı sezonlar boyu yayınlayarak reytingleri altüst ederek bir başarıya daha imza attı. Format olarak gönüllüler-ünlüler takımı  adı altında 2 farklı adada bulunan yarışmacıların birbirleri ile farklı parkurlarda kıyasıya rekabet içine girerek hem açlıkla hem parkurla hemde ıssız adayla mücadelesini anlatan kült bir yarışmaya dönüştü.

Acun Şeyma Subaşı Evliliği

Oldukça büyük sükse yaratan türk halkını ve magazin dünyasını ikiye bölen bu evlilik Acunun eski defterleri açılınca daha büyük bir olay haline geldi. Çünkü Acun hali hazırda evli iken Şeyma Subaşı ile birlikte olduğunu açıklayıp kamuoyunu iyice şaşırtmıştı. Eski eşi Zeynep Ilıcalı  bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu katıldığı bir çok programda belirtmişti. Ama Acun Şeyma Subaşı’na aşık olduğunu ve beraberliğe onu kendisinin zorladığını defalarca kez üstüne basarak vurgulamıştı.

Bu evlilikten sonra ününe ün katan Şeyma Subaşı ise bulutların üstünde yürüyordu. Her söylediği söz her yaptığı haraket ülke gündemine girip gündemi oldukça meşgul ediyordu. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar herkesin dilindeydi. Her gün tatil yapıyormuş gibi verdiği bir izlenim sürekli katıldığı partiler festivaller etkinlikler bu medyatik ilişkiyi dahada gün yüzüne çıkartıyordu. Ama her peri masalı gibi bu masalında bir bitişi vardı ve Acun-Şeyma ikilisi boşandı. Tabi bu boşanmada sessiz sedasız olmadı yine ülke gündemi haftalarca meşgul edip ünlerine ün katmaya devam ettiler.

Acun-Şeyma Velayet Davası

Bu medyatik ikilinin bir de kızları vardı ve bu kızlarının velayeti Şeyma Subaşı’na verilerek 125 bin TL gibi rekor bir nafaka Şeyma Subaşı’na bağlanmıştı. Bu boşanmadan sonra tabiki sular durulmadı ve açıklamalar göndermeli sözler birbirini takip etmeye devam etti.

Bu gündemden düşmeyen bomba gibi olaylardan sonra birde Şeyma Subaşı Yeni Sevgilisi İle Yakalandı  haberi gündemi meşgul etmeye başladı. Bu haberden sonra ise sosyetik anne çok fazla gezdiği için kızına bakamayacağını söyleyip velayetini Acun Ilıcalı’ya verdi ve nafakasında 10 Bin TL indirime gitti.

Bir yanıt yazın