istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Uber Yeni Özelliği İle Göz Dolduruyor

Ülkemizde haftalarca gündemi meşgul eden UBER taksicileri oldukça kızdırmıştı. Sürekli taksicilerin ne kadar pislik insanlar olduğunu duyuyoruz görüyoruz hatta bizzat tecrübe ediyoruz. Kısa mesafeye gitmeme gibi sorunları olan taksiciler kendi mafya yapılanmasını oluşturmuş gibi hareket etmeye devam ediyor. Daha önceki haberlerde UBER Şoförlerine Saldırı gibi rezil haberlerini görmüştük. Kendilerinden daha iyi hizmet veren müşteri memnuniyeti konusunda oldukça üstün olan uberciler taksiciler tarafından şiddete maruz kalmaya devam ediyor .

Cadı avına benzetebileceğimiz bu durum taksicilerin ubercilere gözdağı vererek onları bezdirme hatta lince varan faaliyetlerine örneklerdir. Kısa mesafe karşıya geçme gibi durumları asla sorun etmeyen Uber şirketi bu nedenle insanların ilk tercihi oluyor ve olmaya devam edecek gibi gözüküyor . Taksicilerin kendi araçlarında küfürlü konuşma müşteriyi rahatsız etme araçta sigara içme gibi her insanın  tasvip etmeyeceği davranışlara örnektir .

UBER Yardım Eli Uzatmaya Devam Ediyor

İnsanlarımızı taksici mafyası gibi cahil bir kesimin elinden kurtarmaya çalışan bu güzel şirket şimdide otobüsle seyahat insanlara yardım elini uzatıyor. Kimi belediyelerin yaptığı QR kod ile durağınızdan geçen otobüslerin hangileri olduğu bunların ne zaman geçeceği konusunda bilgi veren programları vardı. Şimdi ise Uber bu programı kendi uygulamasına uyarlayarak insanlara yardımcı olmaya devam ediyor. Artık Uber programınızdan ister uberinizi çağırıp isterse otobüsle gideceğiniz yere giden otobüslerin geçiş saatlerini hangileri olduğu ve bunların ne zaman geçeceği konusunda bilgi sahibi olacaksınız .

Artık yolculuk adına her şeyi kontrol altına almaya çalışan Uber Amerika’da bu uygulamayı kendi programına porno entegre etti bile yolcularına kendi otobüslerinin varış kalkış saatlerini haber vermeyi kendine misyon edinmesi sadece kendi taksilerini kullanan insanlara değil bütün herkese yardımcı olmayı kendine bir görev bilmesi kesinlikle alkışlanması gereken bir harekettir .

İnsanların taksi hariç daha kolay ulaşım sağlaması adına elektrikli araçları bile devreye sokmaya çalışan bu şirket karşımıza daha nasıl yenilikler çıkaracağını merak ettiriyor. Türkiye’de tam yaygınlaşma aşamasında iken zorba taksicilerin saldırılarına maruz kalıp Tayyip tarafından hakları engellenen bu şirket aslında daha iyisini hak ettiğini bunları aklı selim bir şekilde karşılayarak bizlere nasip bir şirket olduğunu göstermiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir