istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Nasuh Mahruki’de siyasete atıldığını açıkladı

Nasuh Mahruki’de siyasete atıldığını açıkladı

Yerel seçimlere yaklaşık 5 aya yakın bir süre kalmışken birçok ünlü ismin belediye başkanlıkları için isimleri siyaset dünyasında telaffuz edilmeye başlandı.

 

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Mustafa Sandal’ı İstanbul’un Beşiktaş Belediye Başkan adayı olarak açıklamasının ardından bugünde CHP’den karşı bir hamle geldi ve Nasuh Mahruki CHP’nin Beşiktaş Belediye Başkan adaylığı açıklandı.

 

Everest dağına tırmanan ilk Türk dağcı olan Nasuh Mahruki uzun bir dönemde Arama Kurtarma Derneği “AKUT” başkanlığı yapmış ve son dönemde sosyal medyada yaptıkları açıklamalarla Cumhur İttifakının eleştirilerinin odağı olmuştu.

 

Nasuh Mahruki ilçeyi daha iyi yerlere taşımak için elini taşın altına koyduğunu söyleyerek  sosyal medya üzerinden yaptığı kısa açıklamada “Değerli Beşiktaşlılar, dostlarım, komşularım, arkadaşlarım hemşerilerim. Bugün verdiğim önemli bir kararı sizlerle paylaşmak istiyorum. Sizler için yola çıktım. Beşiktaş’ı daha yaşanabilir bir yer yapmak için yola çıktım. Deprem ve sel gibi afetler başta olmak üzere Beşiktaş’ı daha dirençli bir ilçe yapmak için belediye başkanlığına aday oldum” diyerek adaylığını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir