istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

C Takımı filminin vizyona giriş tarihi açıklandı

C Takımı filminin vizyona giriş tarihi açıklandı

Yönetmenliğini Bora Onur’un, yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın üstlendiği kahkaha fırtınası “C Takımı” filminin hem ilk tanıtımı gelirken hem de vizyon tarihi açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre 16 Şubat tarihinde “C Takımı” filminde Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Barış Başar, Hakan Bulut, Ömer Kurt ve Turgay Tanülkü gibi isimler başrolleri paylaşıyor.

Filmin müziklerini Çağatay Akman yaparken başarılı sanatçı filme de konuk oyuncu olarak katılırken Abdül Süsler, Billur Yılmaz, Emir Sefa Yıldırım, Dilara Üçüncüoğlu, Mustafa Şahin, Yonca Başak Kurum, Yasemin Sümer ve Öykü Uslu’nun da oyuncu kadrosunda yer aldığı filmde; Altan Erkekli, Alper Saldıran, Faruk Sofuoğlu, Dost Elver, Aşkım Kapışmak, Cansu Canan Özgen gibi yine birbirinden ünlü oyucular da filmin kadrosunda yer aldılar.

C Takımı filminin konusu

Film aynı mahallede 30 yıldır yaşayan altı arkadaşın hikayesini konu ederken lise yıllarından beri arkadaş olan Yağmur, Murat 131, Süslü İbo, Ferdi Hoca ve Kuru Ahmet grubun tek kadın üyesi Yağmur’un başına gelenlerden sonra gruplarına eski mahalle kabadayısı Necmi’yi intikam almak için grupların alırlar. İntikam için yaptıkları plan pek düşündükleri gibi ilerlemez ve grup bir anda kendisini türlü maceraların içinde bulur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir