istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Müslüm Baba ile aynı kaderi yaşadı

Müslüm Baba ile aynı kaderi yaşadı

Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses’in ölümünden sonra birçok klibini çeken Veysi Akkaya yaptığı açıklama ile Müslüm Gürses ile aynı kaderi yaşadığını açıkladı.

 

Müslüm Gürses’in Tarsus’tan Adana’ya giderken 1987 yılında geçirdiği trafik kazası sonrasında şoförü ile birlikte öldü sanılarak morgda 2 saat tutulduktan sonra tabuta konulurken yaşadığı fark edilmişti. O trafik kazası aynı zamanda Müslüm Gürses’in hayatını anlatan “Müslüm” filminde de seyirciye aktarılmıştı. Müslüm Gürses o kazada şoförünü kaybetmiş ve uzun yıllar da bu travmayı üzerinden atamadığını ifade etmişti.

 

Müslüm Gürses’in ölümünden sonra Müslüm Gürses’in kliplendirlmemiş bazı şarkıları yapımcılar tarafından kliplendirilirken bu kliplerin bazılarını da Veysel Akkaya çekmişti.

 

Veysel Akkaya geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada bir trafik kazası geçirdiğini ve kaza sonrası öldüğü düşünülerek morga kaldırıldığını daha sonra tabuta aktarılacağı esnada kusmaya başlaması üzerine ölmediğinin farkına vararak tedavi altına alındığını ve daha sonra taburcu edildiğini açıkladı.

 

Veysel Akkaya yaşadıklarını da “Müslüm Baba ile ortak noktamız ikimizin de morg macerası olması” diyerek duygularını ifade etti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir