istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

İstanbul’da ulaşım uygulamaları çok geç açılacak!

İstanbul'da yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte fazladan milyonlarca insan trafiğe çıktı. Hem insanlar hem de sürücülerin akın ettiği İETT ve trafik uygulamalarında çok ciddi bir yoğunluk vardı ve uygulamalar neredeyse hiç açılmıyordu.

İstanbul’da okulların açılmasıyla birlikte milyonlarca genç trafiğe girmeye başladı. Bunu haricinde İstanbul’da şuan üniversitelerde eğitim halen başlamadı ve onlarda otobüslere binmeye başladığında çok ciddi bir yoğunluk olacak. Yüz binlerce servis sokağa çıkarken aynı zamanda özel araçlarında trafiğe çıktığını hesaplamak gerekiyor. Trafiğin bugün itibarıyla patlama noktasına geldiği mega şehirde herkes mobil uygulamalar ile sokağa çıkıyor. Özellikle İstanbul’da yaşayan herkesin akıllı telefonunda olan Mobiett ve aynı zamanda Cep Trafik uygulaması bugün neredeyse açılmıyordu.

İETT UYGULAMASI MESAİ SAATLERİNDE PASİF KALIYOR

Sabah ve akşam saatlerinde akıllı telefonlardan İETT uygulamasına girip otobüs saatlerine bakmak isteyen yada yakın olduğu duraktan hangi otobüslerin, ne zaman geçeceğini bilmek isteyen milyonlarca insan uygulamaya anlık olarak giriş yapıyor . Mesai saatlerinde ise uygulama genelde çalışmıyor. İBB Cep Trafik uygulaması ise genelde çok geç açılıyor yada hiç açılmıyor. Trafiğin normal düzeyde yüzde 50’nin üzerinde olması bekleniyor ki bu gerçekten çok ciddi bir rakamdır. Trafik kurallarına uymayan bir şehirde, trafiğin yoğun olması çok daha büyük dertler arasında yer alıyor.

MOBİL UYGULAMA DÖNEMİNE GİRİLDİ

Geçmişte bize telefonlardan SMS atıyoruz diye bağıran ebeveynlerimizin elinde artık en ucuzu 2 bin liralık akıllı telefonlar var. Her türlü uygulamaları telefonlarına indiren anne ve babalarımızında aktif olarak kullandığı uygulamalar arasında genelde İETT uygulaması var. Araştırmamıza göre her 10 insandan 9 tanesi aktif olarak İETT uygulamasını kullanıyor. Dolayısıyla mobil uygulama dönemine girdiğimiz bugünlerde büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyor ve Haziran ayına kadar işkence haline gelecek İstanbul trafiğinde hepinize sabır diliyoruz.

Bir yanıt yazın