istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

İbrahim Aktolon’dan yeni tekli “Son Kadeh”

İbrahim Aktolon’dan yeni tekli “Son Kadeh”

İbrahim Aktolon, romantik şarkılarıyla tanınan bir isim ve 2024’e, yeni single’ı “Son Kadeh” ile giriş yapıyor. Şarkının kendi bestesi olduğunu ve sevip de değer göremeyenlerin şarkısı olduğunu belirtiyor. Aktolon, daha önce “Hırsız”, “Kusursuz”, “Aşka İsyan”, “Aleley”, “Üstü Kalsın”, “Küstah”, “Benim Hikayem” gibi popüler şarkılara imza atmış ve dijital platformlarda geniş dinlenme kitlesine ulaşmıştı.

“Son Kadeh”in müzik altyapısını Fransa’da yaşayan müzisyen arkadaşı Reyne hazırlarken düzenlemesini Bülent Albayrak gerçekleştirmiş. Şarkının hem hüzünlü sözleri hem de hareketli melodisiyle dikkat çektiğini belirten İbrahim Aktolon, bu şarkının 2024’e damgasını vuracağını iddia ediyor.

“Son Kadeh” adlı şarkının lirik video klibi NetD Müzik platformunda yayınlandı ve çıkışından itibaren büyük ilgi gördü. Klibin sponsorluğunu dünyaca ünlü isimlere özel ayakkabılar tasarlayan Onur Ateş üstlendi. Ateş, yakın arkadaşı olan Aktolon’a destek olmak ve müzik yolculuğunda yanında olmak istediğini belirtti.

Kamil Hızer / aktuel10.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir