istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Ayaz Tezcan “Nereye Kadar” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

Ayaz Tezcan “Nereye Kadar” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

Ayaz Tezcan, pop türündeki yeni şarkısı “Nereye Kadar” ile dinleyicilerle buluşuyor. Şarkının söz ve müziği Tuğrul Cerrahoğlu’na ait. Elber Tutkus tarafından düzenlenen şarkının mix ve mastering işlemleri Utku Ünsal tarafından yapıldı.

Tezcan, şarkıyı ilk dinlediğinde, aşkın yorgunluğunu ve dizginlenmiş duyguları anlatan bir hikaye keşfettiğini ve şarkıyı çok beğendiğini ifade etti. Tuğrul Cerrahoğlu ile anlaşarak şarkıya harika bir hikaye klibi çektiklerini belirtti ve dinleyicilerin de beğeneceğini umduğunu söyledi.

Grand Müzik etiketiyle yayınlanan şarkının prodüktörlüğünü Hayrettin Güneş üstlenirken, Genel Koordinatörlüğü Selim Seven, dağıtım ve dijital pazarlaması ise sounderland tarafından yapıldı. Şarkının klibi için yönetmen koltuğunda Ferdi Çalışkan oturdu.

Ayaz Tezcan’ın sanat kariyeri sahne sanatları eğitimi ile başladı. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldı. Oyunculuk alanında ilerlerken şarkıcılığa olan geçişi, söz müzik yazarı Özlem Güneykaya’nın bir şarkısını seslendirmesiyle başladı. Bu anlamda Tezcan’ın müzikle ilgili adımları, sanatsal yolculuğunda önemli bir noktayı temsil ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir