istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Facebook Engel Kaldırma

Facebook Engel Kaldırma

Bir çok kullanıcının sorunu olan Facebook engeli şu sıralar kaldırılması oldukça zor  olan sorunlardan biri konumunda bu yüzden Facebook engelinizi hangi konuda yediğiniz oldukça önemlidir. Bunun aşılmaz olması zaten başlı başına bir sorun iken bunun kaldırmak daha büyük bir sorundur. Bu yüzden sizlere engel yememeniz için neler yapmamanız konusunda bilgi vereceğiz.

Facebook Mesaj Engeli Kaldırma

Facebook sizleri mesaj atma konusunda engel veya yasak koyduysa bunun sebebi sizlerin birine oldukça sık mesaj atmanız ve karşıdaki kişinin bundan oldukça rahatsız olmasıdır. Facebook engel kaldırma konusunda yapacağınız pek bir şey bulunmuyor sadece konuşmak istediğiniz kişiyi sıkmadan uzun aralıklarla mesaj atmanızdır yoksa karşıdaki kişi sizi engellediği veya şikayet ettiği zaman facebook mesaj engeli yiyebilir ve kimseye mesaj atamayabilirsiniz. Mesaj attığınız kişiyi tanıyor olmanız sizler için büyük avantajdır tanımadığınız kişilere mesaj attığınız zaman size cevap vermiyorsa bu durumu devam ettirmemeniz sizin için faydalı olacaktır.

Facebook Yorum Engeli Kaldırma

Facebook sizlere yorum yapmanız konusunda engel getirdiği zaman bunun tek bir açıklaması olabilir herhangi bir fotoğraf , yazı gibi paylaşımların altına attığınız yorumun oldukça kötü sözler içermesidir. Facebook engel kaldırma konusunda bu hususta biraz daha anlayışlıdır bu durum oldukça uzun sürmeyecek yorum engeliniz kısa sürede kalkacaktır. Bu durumu tekrarlamamanız halinde başınıza yorum engeli gibi bir durum gelmesi söz konusu bile olmayacaktır. Eğer yorum engeli sıkıntısını farklı sayfa , grup veya kişisel profillerde yaşıyor iseniz bunun tek bir açıklaması olabilir o sayfanın yönetici veya profil sahibi sizlerin yorumlarını beğenmediği için sizleri engellemiş olabilir.

Facebook Paylaşım Engeli Kaldırma

Facebook hesabınız üzerinden sürekli yaptığınız paylaşımlar birilerinin zoruna gidebilir ve sizi şikayet edebilirler. Bu durumun veya şikayetin fazla olması sizlerin Facebook üzerinden yapacağınız paylaşımlar engellenebilir. Facebook engel kaldırma ile ilgili yapacağınız işlemler eski paylaşımlarınıza beğeni çekmek ve onlara yorum yaptırtmaktır. Bu durumda hesaplarınızın popülaritesi artacak ve engeliniz kalkacaktır. Eğer herhangi bir sayfanız varsa ve orada paylaşım yapamıyorsanız eğer bu durumda yapmanız gereken şey hesabınızın güvenliğini sağlamak olacaktır. Hesap güvenliğini sağladığınız takdirde Facebook sizin bot olmadığınızı anlayacaktır ve sizlere yardım edecektir.

Bir yanıt yazın