istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

İPhone Şifre Kırma

Teknoloji sektöründe büyük bir payı olan Apple'ın ürünü olan ve her sene yeni çıkan modelleri ile akıllı telefon dünyasını sallayan iphone telefonlarının şifre güvenlikleri unutanlar için çok büyük bir sorun diyebiliriz. Ama merak etmeyin, kolay şekilde iphone şifresi kırmak mümkün!.

İPhone Şifre Kırma

Güvenliği ve İOS yazılımı ile sadece kullananların farkını anlayacağı ama henüz kullanmamış olanların pahalı olarak değerlendirdiği bir telefon markası olarak hayatımızda yer alan İPhone Touch İD şifresi unuttuğunuz durumlarda panik yapmayın. İPhone 6 modeline kadar test edilmiş olan bu yöntem ile Eğer Siri kilit ekranında aktifse bu özellikten yararlanarak iphone şifre kırma mümkün. Varsayılan ayarlarda Siri açık şekilde gelmektedir ve özellikle kapatılmamışsa adımları izleyerek sorununuzu çözebilirsiniz.

  • İphone’un menü tuşuna basılı tutun ve siri’yi açın.
  • Siri açıldıktan sonra ona “Ben neredeyim” sorusunu sorun. Konum servisleri yardımı ile siri size bulunduğunuz konumu bulmaya çalışacak ve bir süre sonra bulunduğunuz konumu gösterecek.
  • Siri konumuzu harita üzerinden gösterecek, haritanın üzerine tıklayın. Size tam ekranda haritalar servisini açacaktır.
  • Bu işlemden sonra yapmanız gereken tek şey Menü tuşuna basarak İphone’nu kullanmak olacaktır.

En basit şekilde hiç bir zorluğu ve program gerektirmeden unutulan parolanızı bu yöntemle kolaylıkla kırabilirsiniz.

. . .

Unutulan şifrenizi tamamen kırma işlemi yapılamada acil işlemleriniz için kullanabileceğiniz bir yöntem diyebiliriz. İphone şifre kırma konusunda yaşadığınız sorunları yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İphone 6 üstü modellerde test edilmemiştir ve ios sürümlerine göre değişiklik gösterebilir. Yaşadığınız sorunu detaylı şekilde anlattığınızda çözüm için size cevap vereceğiz.

Bir yanıt yazın