istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Pubg Fps Gösterme – Oyun İçi

Pubg Fps Gösterme – Oyun İçi

Pubg gibi anlık fps göstergesi oldukça önemli olan oyunlarda  ping değerlerini ölçmek oldukça önemlidir. CS:GO oyununda bu özellik yıllardan beri var ama Pubg bu özelliği son güncellemesi ile getirdi. Oyunun içinde oyuncuların hangi fps değerlerine sahip olduğu görüp bunun takibini yapması oyun kalitesi için oldukça önemli bir durumdur.

Oyun içi ping nasıl öğrenilir ?

Pubg fps gösterme bir çok profesyonel ve amatör oyuncu için önemli olabilir bulundukları sunucunun ping değerlerini ölçmek ve herhangi bir çatışmada yada silah kullanımında bu değerlerin nasıl ve ne kadar artış gösterdiği hakkında bilgi sahibi olabilmek oynayacağı başka oyunlarda bazı ayarlarını değiştirmesinde yardımcı olabilir.

Resimde gördüğünüz bölümden oyun içi fps göstergesini açarak ping değerlerinizden haberdar olabilirsiniz. Bu ayarlarınızı oyun içinde görmeniz herhangi bir spray yada uzaktan atış durumlarında ping değerlerinizin ne kadar artacağını herhangi bir donanımsal yada internet ile ilgili bir sorun olmadığını ölçme adına önemlidir. Oyun içi kalitesini arttıracağından daha keyifli oyunlar oynamanıza yardımcı olacaktır.

 

Bir yanıt yazın