istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

En İyi İnstagram Hileleri

  • Instagram‘da başkalarının hesaplarına girmek artık çok kolay sizde kodsuz PC kullanmadan bu işlemleri yapabilirsiniz. Bugünlerde kafalarda tek soru var sevgilimin , sevmediğim birinin hesaplarına nasıl ulaşabilirim. Sizlere bugün bunlardan bahsedeceğiz. instagram şifresi kırma gibi zor yollara girmeye hiç gerek yok. Yapacağınız kolay işlemlerle Instagram’da hikaye kaydetme başkalarının hesabını silme gibi onları kızdıracak yollara girebilirsiniz. Bu durumlarda yapmanız gereken bu tarz programlarla insanların hesaplarına girmek ve bu yollarla istediklerinizi yapmak

Instagram’da Başkalarının Beğenilerine Görme

Sizi kıskandırmak , sinirlendirmeye çalışan sevgilinizin kimleri Instagram’da takip ettiği beğendiğini bu işlemle görebilirsiniz. en iyi instagram hileleri  büyük bir olay yapacağınız bu işlemle sizde herseye ulaşabilirsiniz. İnsanlar kimleri beğendiklerini görmelerini istemeyebilir. Bunları herkese gizlerler kimi zamanda kişiye özel gizleme yaparlar. Bu tarz beğeni kapatmalarda sizde bunun gibi yolları deneyebilirsiniz.

Instagram Çoklu Kullanma

İşte müthiş bir instagram hilesi daha sizlerin istediğiniz kişi ile istediğiniz hesabı ortak kullanmaya yarayan bir Instagram programı kullandığınız hesaba başka hesap ekleyerek yapilir. Ayarlar bölümünden bunlara ulaşabileceğiniz gibi kendinizde yapabilirsiniz. Bu sayede herşey elinizin altında olur. Kolay kullanımı açısından zaman kaybını onler. İnstagram Şifre Sıfırlama gibi durumlara gerek kalmadan beni hatırla özelliği ile çabucak ulaşabilirsiniz.

İnstagram Takipçi Hilesi Kullanmak

En iyi instagram hileleri konusunda yardım alarak Instagram’da sizde fenomen olmak istemez misiniz ? Takipçilerinizin arttığı beğenilerinizin çoğaldığı bir hesaba kavuşmak artık çok kolay bu adımlarla sizde fenomen olabilir. Takipçi kasma programı hem para kazanabilirsiniz hemde arkadaşlarınızın arasında popüler olabilirsiniz. Takipçilerinizin tamamı Türk olup gercek bir takipçiymiş gibi görünürler bu sayede kimse bir şey anlamaz ve oldukça ucuz bir programdır. Bu sayede hesabinizi satabilirsiniz. İnstagram takipçi hilesi hakkında daha fazla bilgi için tıklayın.

İnstagram Beğeni Arttirma

Arkadaşlarınızı kıskandırmak sevgilinize hava atmak istemez misiniz ? Paylaştığıniz resimlerde binlerce beğeni görmek artık çok kolay siz Coklu fotoğraf ve tek resimlerinizi paylaştığıniz anda beğeni bildirimlerini takip etmekte zorlanacaksiniz. instagram Beğeni Kasma gibi problemlerimiz sikiş olmadan tek tıkla halledebileceginiz kadar kolay instagram Beğeni Hilesi kadar zor değildir.

Instagramda Başkasının Hikayesini Paylaşma

İnstagramin yeni test ettiği bu özellik ile begendiginiz hikayeleri videoları resimleri sizin hikayeniz gibi paylaşabilirsiniz. Hem bu sayede beğeni sayilarinizi arttırabilir fenomen olma yolunda hızlı adımlar atabilirsiniz. Artmis takipçi sayinizla da arkadaşlarınıza hava atabilirsiniz.

Instagram’da Başkasının Videosunu Paylaşma

Instagram da bu ve bu tarz paylaşımlar çok moda sizde başkalarının videolarını sizin videolarınızı gibi paylaşıp beğeniler alabilirsiniz. Video editleme gibi zor ve uğraştırıcı şeylerden uzak oldukça rahat bir uygulamadir. Instagram Video İndirici gibi zorlanacaginiz bir program değildir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir