istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Android Emülatör Programı

Bir çoğumuz bilgisayarımızı telefonlarımız gibi kullanmayı seviyoruz çeşitli android emülator programları sayesinde telefonlarımızdaki oyunları , programları bilgisayarımızdan oynatarak daha iyi performans almak için uğraşıyoruz. Bazı oyunları telefonların küçük ekranlarından oynamak yerine emülatör programları yardımıyla bilgisayarımızdan oynamayı amaçlaya biliyoruz. Android emülatör programı genel olarak sadece android işletim sistemlerinde çalışmaya uyumlu oyunları ve programları köprü vasıtasıyla bilgisayarlara yönlendirmeye yarar. Genellikle bu programları tercih eden kişiler telefonundan oldukça sık oyun oynayanlar oluyor. Bazı mobil versiyonu bulunan bilgisayar oyunları ücretli olabiliyor. Mobil versiyonlarını ücretsiz yaparak daha çok kişiye ulaşmak istiyorlar bu tarz oyunlara para vermek istemeyen kullanıcılar bu oyunları android emülatör programları yardımıyla bilgisayarda oynamanın zevkini çıkarıyorlar.

Bluestacks Android Emülatör Pc

Piyasadaki belkide en eski ve en kaliteli emülatör programı olan Bluestacks yıllar boyunca kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor. Eğer amacınız sadece oyun oynamak ve telefonunuzdaki programları bilgisayardan kullanmak ise tamda size göre bir program

Bluestacks Kurulumu

Eğer program kurarken zorlanmak farklı teferruatlarla uğraşmak istemiyorsanız android emülator programı Bluestacks tam size göre tek tıklamayla kolayca kurulum yapabileceğiniz bu programda oyunlarınızdaki ilerlemelerinizi kaybetmemek için Gmail ile giriş yapmak yetiyor. Google Play Store da bulamadığınız oyunları yüklemek istediğiniz zaman apk dosya oyunlarına yönelmek zorunda kalıyorsunuz bu emülatör programı şu anda piyasadaki android emülatörler arasındaki en kolay ve hızlı apk dosya uzantılı oyunları kurmanızı sağlayacak programdır.

Pubg Mobile – Android Emülatör Programı

Şu sıralar oldukça popüler bir oyun olan Pubg şimdilerde ise herkesin telefonunu elinden düşürmemesine sebep oluyor. Ülkemizde şu anda Pugb Mobile çılgınlığı almış başını gidiyor. Oldukça fazla kullanıcısı olan bu oyunu bilgisayarlarından oynamak isteyen insanların belirli bir ücret vermesi gerekiyor. Steam üzerinden satışa sunulan bu oyunun bilgisayar versiyonu ücretli ama mobil versiyonunu telefonunuzun özellikleri kaldırıyor ise ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Android emülator programı olarak bu oyunu oynayabileceğiniz en güzel kaynak Tencent Gaming Buddy dir. Bu Pubg oyununu tsarlayan Tencent Games in çıkardığı pubg mobili bilgisayarınızda oynamanızı sağlayacak bir programdır.

Bir yanıt yazın