istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Android Cihaz Yöneticisi

Her gün elimizden düşürmediğimiz android cihazların ne gibi özellikleri olduğu konusunda tam olarak bilgi sahibi değiliz cihazlarımızı nasıl kullanacağımız yönünde yeni yeni bilgi sahibi oluyoruz. Çoğu insan telefonunu mesajlaşma aracı olarak görüyor olsa bile android cihazların işinize yarayacak oldukça güzel özellikleri bulunabilir. Google yeni çıkardığı özelliği ile  android cihaz yöneticisi gibi oldukça işimize yarayacak bir güncelleme getirdi. Bir çoğumuz telefonumuzu yada tabletimizi bir yerlerde unutabiliyor veya çaldırabiliyoruz. Bununla mücadele etmek açısından Google yepyeni bir özelliği sizlere sundu. Cihazınızın Ayarlar kısmında bulabileceğiniz bu özellik ile sizlerde  cihazınızın konum özelliğini açarak nerede olursa olsun android cihazınıza ulaşım sağlama konusunda sıkıntı yaşamayacaksınız.

Find My Device – Cihazımı Bul

Google konum bulma özelliği ile sizlerin cihazınızın yerini bilmediğiniz zamanlarda  Google anasayfanızdan cihazınızın bilgilerine ulaşarak cihazınızı uzaktan yönetmenize izin veriyor. Device Manager sayfasından bilgilerinizi girerek android cihaz yöneticisi özelliği ile sizlerin cihazlarınızı uzaktan yönetmenize izin veren bu özellik cihazınızı çalınma veya kaybolma durumunda kilitleyerek android cihazınıza sadece sizin ulaşabilmenizi sağlıyor. Cihazınızı kaybetme durumunda yerini bulabilmeniz adına cihazınızı arayarak çaldırabilirsiniz bu cihazımı bul özelliği ile cihazınızın sesi kapalı olsa bile android cihazınız en yüksek ton sesiyle çalacaktır. Cihazınızı kaybetme ve çalınması durumunda uzaktan erişim sağlayabileceğiniz bu Google Find My Device özelliği ile sizlerde verilerinizi silebilecek istediğiniz takdirde cihazınızı kilitleyebilirsiniz.

Android cihaz yöneticisi kilit kaldırma

Bir çok kişi bu özelliği kullanarak cihaz yöneticisi kısmına bağlanarak Google cihazımı bul özelliğini denemek istiyor. Bu özelliği kullanırken bazen android cihazlarını kilitleyebiliyor ve cihazlarının ayarlar kısmına giremiyor ve bu durumda telefonlarına format atmak zorunda kalabiliyorlar.  Android cihaz yöneticisi kısmına girdiğinizde karşınıza çıkan kilit kısmında yapacağınız işlemlere dikkat etmelisiniz. Çünkü şifrenizi unuttuğunuzda telefonunuza format atmaktan başka çareniz kalmıyor olabilir.  Google cihazımı bul özelliği sizlerin cihazınızı kaybettiğiniz takdirde ulaşabileceğiniz oldukça faydalı bir uygulama ama cihazınızı kilitleme işlemi yapacağınız zaman şifreniz olması gerekiyor bu şifreyi aklınızda tutabileceğiniz bir desen şifresi yada pin yaptığınız takdirde herhangi bir sorun yaşamayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın