istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

İOS Emülatör Programı

Sizlere bugün İOS işletim sistemine sahip telefonlarınızdan bilgisayarınıza emülatör programlar yardımıyla nasıl bağlantı kurabileceğinizi anlatacağız. Emülatör programların özelliği sizlerin telefonunuzu bir bilgisayar üzerinde kullanmanızı sağlayan köprü programlardır. Çeşitli İOS işletim sistemine sahip cihazlardaki oyunları bilgisayar ekranında oynamak isteyen kişilerin IOS emülator programı sayesinde bu isteklerini gerçekleştirebilirler. Bu programları bilgisayarınıza yükledikten sonra cihazınızı bilgisayara bağlayarak her türlü işleminizi bilgisayarda yapabilirsiniz. Genellikle oyunlar için tercih edilen emülatör programları sizlerin istediğiniz oyunu daha büyük ekranlarda ve daha eğlenceli bir şekilde oynayabilmenize katkı sağlayacaktır.

Ücretsiz İOS emülatör programları

Sizlere en iyi İOS emülatör programlarının işlevlerini hangisinin kullanıma uygun olduğunu ve programların artı ve eksilerinden bahsedeceğiz.

MobiOne Studios

İlk olarak sizlere geliştirilmesi durdurulmuş fakat hala popülerliğini ve başarısını koruyan bir programdan bahsedeceğiz. Bazı emülatör programları donanım açısından bilgisayarınızın yeterli olup olmadığına bakabilir ve çalışmayı durdurabilir. Bu programda ise bu şekilde herhangi bir sınır bulunmamaktadır. İOS emülatör programı kurma isteğiniz telefonunuzu geliştirme amaçlı ise bu program tam size göre yeterli derecede bellek ve işlemci alanına sahip bilgisayarınız var ise bu emülatör sizlere en iyi performansı sunacaktır.

App.io

Tamamen ücretsiz olan bu program ile kolay kurulum yapabileceğiniz gibi kullanım konusunda size oldukça kolaylık sağlayacak bir programdır. Ayrıca Windows üzerine oldukça hızlı çalışır ve sizlerin her türlü ihtiyacına cevap verebilecektir.

Smartface

İOS emülatör programları içerisinde en iyi olanıdır. Eğer İOS üzerinde uygulama geliştirmek istiyorsanız bu emülatör tam size göre İOS emülatör programları arasında en geniş kapsama sahip tamamen profesyonel kullanıcı odaklıdır. Bu İOS emülatör programı üzerinde her türlü geliştirme aşamasına destek olacak içerik bulunmaktadır içerik geliştiricilerinin en çok tercih ettiği program olma özelliği bundan kaynaklanır.

Windows için İOS emülatör – PUBG Mobile

Bir çok mobile Pubg kullanıcısı için büyük soru olan mobil cihazımı bilgisayara bağlayarak Pubg oynayabilirmiyim düşüncesini yine Tencent Gaming Buddy çözdü android , ios , mac , windows işletim sistemlerine sahip tüm bilgisayarlarda oynayabileceğiniz Pubg Mobile emülatör cihaz programları ile artık mümkün hızlı ve kolay kurulumu yanı sıra sizlere mobil telefon üzerinden oynadığınız Pubg gibi oynanış kolaylığı sağlayan emülatör programı tamamen ücretsiz olarak sizlere sunuluyor.

 

Bir yanıt yazın