istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Yıldırım Öz yeni teklisi “Sivaslı” ile sosyal medyada viral oldu

Yıldırım Öz yeni teklisi “Sivaslı” ile sosyal medyada viral oldu

Sanatçı Yıldırım Öz, yeni şarkısı “Sivaslı” ile adından sıkça söz ettiriyor. Bu şarkı, Sivas’a duyduğu derin sevgiyi ve bağlılığı dinleyicilere yansıtıyor. Üstelik, klibini memleketi Sivas’ta çekerek hayranlarına büyük bir sürpriz yapmayı başardı.

Müzik kariyeri boyunca “Sormayın”, “Sevda Yarası”, “Kaşlarını Eğdirirsin”, “O Yar Gelir”, “Kar Yağar”, “Perihan”, “Tamammı”, “Haşin Bakışlı Yârim”, “Seni Sevdim Sivaslı” gibi birçok önemli albüme imza atan Yıldırım Öz, son albümündeki “Sivaslı” şarkısıyla yeni bir halka ekliyor. Bu özel parça, Sivas sevgisini dile getirerek sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Şarkının sözleri Oktay Baykal’a ait ve klibi, Gökhan Kantos’un müzik yönetmenliği ve Sinan Güzel’in klip yönetmenliğiyle dinleyicilerin karşısına çıkıyor. “Sivaslı”, duygusal bir müzik yolculuğu sunuyor.

Kökeninin Sivas Zara olduğunu vurgulayan Yıldırım Öz, sanata duyduğu tutkuyu ve çocukluktan beri türkülerini seslendirme çabasını dile getiriyor. Son klip çalışmasının tamamen Sivas’ta çekildiğini ve Sivaslıların büyük ilgi gösterdiğini belirten Öz, şarkısına gösterilen ilgiden memnuniyet duyuyor. “Sivaslı” şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Yıldırım Öz, başarısını her geçen gün daha da artırıyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir