istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Türk Telekom Bedava İnternet 2019

Türk Telekom Bedava İnternet 2019

Yeni kampanya ile sizleri buluşturan Türk Telekom 1 yılı aşkın süredir kullanıcısı olanlara Türk Telekom Paketleri nde indirim sağlıyor. Çeşitli mağazalarda kullanabileceğiniz indirim bile sunan bu şirket Türk Telekom Bedava İnternet dağıtmaktan ise  hiç çekinmiyor. Çiçek Sepetinden yapacağınız alışverişlerde sizlere %15 indirim sağlayan bu kampanya özel günlerinizde yapacağınız sürprizlere ortak olmaya devam ediyor.

Türk Telekom Hediye İnternet 2019 kapsamında sizlerle buluşan onlarca paketi bulunan bu kampanyalar makalemizi takip ettikçe Bedava İnternet Hilesi vereceğiz. Türk Telekom Bedava 1gb İnternet Kampanyasını sizlerle tanıştıracağız. Tambu Mobil uygulamasını indirdikten sonra gelen hediye kodunu 4545’e göndererek yurtiçinde geçerli Türk Telekom Hediye 1GB İnterneti ile tanışacaksınız. Sil Süpür diye bir uygulaması olan Türk Telekom bu programı indirmeniz  halinde sizlere her hafta bir kereye mahsus olmak üzere onlarca hediye içinden birini veriyor. SMS , Dakika , GB  hediyeleri olan bu program ile çeşitli  kampanyalarada katılabiliyorsunuz.

Yapmanız gereken tek şey haftada bir kez girip telefonunuzun ekranını silmeniz ve size özel olan Türk Telekom Bedava  İnternet Kampanyalarından yararlanmanız. Türk Telekom Mobil açısından tonlarca hediye ve bedava kampanyaları bulunmaktadır. Mobil kampanyalarından yararlanmak için sizde Türk Telekom Abonesi olup size en uygun ve hesaplı Faturalı ve Faturasız Kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Türk Telekom Faturalı kampanyaları 10GB İnternet 54 TL gibi çok uygun fiyatlara bulunmaktadır.

Sizlerde kotanızı aşmadan internetlerinizi güvenle ve bolca kullanabilirsiniz. İstediğiniz paketleri deneyebilir bunlardan ayrılmak istediğinizde hiçbir ek ücret ödemezsiniz. Türk Telekom Faturasızda ise aylık , 3 aylık , yıllık gibi paketler bulunmakta sizde 3 ayda bir 59TL ödeyerek 10gb Hediye İnternet kullanmak istemez misiniz.

Türk Telekom bedava internet   bulunan kampanyalar var bunlarda ise takımınız her gol attıkça sizde Dolu Dolu Bedava GB kazanabilirsiniz. Ayrıca dakikalarınızı internetlerinizi kısa mesajlarınızı sizin seçebileceğiniz tarifelerde mevcut istediğiniz miktarda dakika , SMS , GB seçip doya doya konuşup , mesajlaşıp , GB larınızdan gitmeden videolar izleyebilirsiniz. Mobil internet fiyatlarıbiraz pahalı olabilir.

Bir yanıt yazın