istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

İnternetsiz Oynanan Android Oyunları

Her an yanımızda olan cep telefonlarında oynayabileceğiniz en iyi internetsiz android oyunları sizin için derledik. 

Metrobüste Metroda Uçakta
İnternetsiz Oynanan Mobil Oyunlar

Cep telefonları artık hayatımızın her alanında var. Mobil oyunlarda artık bizleri iyiden iyiye sarmaya devam ediyor.İse giderken yada canınız sıkıldığında internetinizden yemeden oynayabileceğiniz oyunlar popülerliğini arttırmaya devam ediyor. Çevrimdışı oyunların eğlenceli dünyasına bir yolculuk yapacağız. Sizler için ufak bir liste hazırladık.

1.Daddy

Basit bir yürüme simülasyonu olarak bakmayın oldukça can sıkıcı bir oyun ve bölümleri geçmesi sandığınızdan daha zor ve bir o kadarda eğlenceli yürüme simülasyonu olarak adlandırılan oyunlar arasında en zevklisi diyebilirim.

2.Stack

Kare bir block ekranda sagdan sola sola doğru şekilde sürekli gelip gider. Yerde duran ilk parçanın üstüne denk getirmeniz lazım. Taşan kısımlar kopar ve bir sonraki blok aynı sizin en üstteki bloğunuz şeklinde gelir. Belirli bir sayıda Tam olarak üst üste denk getirdiğinizde blok alanınız büyür. Renkli görselliği ise oyunu güzelleştiren diğer özelliği.

3.Brain physics

Fizik severler için oldukca eğlenceli ve kaçırılmaması gereken bir oyun .Bir kamyonu kontrol ettiğiniz bu oyunda kendinize kaldıraç ve köprü yapabilirsiniz işte fizik bilginizi ölçmek için ideal bir oyun ayrıca beyin jimnastiği yapıp hemde arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.

DİĞER İNTERNETSİZ ANDROİD OYUNLARI

4.New Star Soccer

Seçtiğiniz bir ülkenin alt liginden başlayıp kariyer basamaklarını tırmandığınız bir oyun.Pas , şut, hız gibi özelliklerinizi geliştirip dünya yıldızı olabilirsiniz.İçinizdeki futbolcuyu çıkarmaya hazır mısınız.

5.Adventure Llama

Pablo adlı bir lamanın maceralarına ortak olmaya var mısınız? Çeşitli görevleri yaparak bulmaca çözerek zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca çocuklarınız için öğretici bir oyun

6.Suicide Squad : Special Ops

DC evreninde ki tüm kötüleri yönetebildiğiniz tablet ve telefon üzerinden oynanabilen sürükleyici bir aksiyon oyunu.

Özellikle son yıllardaki popülerliğini filminden alan bir çok kişinin Harley Quinn karakteriyle bu filmde karşılaştığı biliniyor. Aynı aksiyonu yaşamak isteyenler için tavsiye edilen internetsiz android oyunları arasında Suicide Squad ilkler arasındadır.

7.Into the Dead

Kulaklığınızı takıp korku dolu anlar yaşayabileceğiniz mükemmel bir aksiyon oyunu kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmayı başarabilecek misiniz

8.Omino

Bu sefer çemberleri patlatacaksınız! 3 tane aynı renk çemberi yanyana getirip patlatarak zaman geçirebileceğiniz eğlenceli bir oyun

9.Batak HD Pro

Son olarak türk yapımı bir oyunla karşınızdayız. Eşli ve tekli olarak oynayabileceğiniz hızlı ve kolay bir arayüze sahip ayrıca gömmeli ve 3-5-8 gibi eğlenceli ve farklı modlarıda bulunmakta.

Bir yanıt yazın