istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

İstanbul’u sevindiren haber Meteoroloji müdürlüğünden geldi

Meteoroloji İstanbul ve birçok komşu şehir için uyarı yaptı. Marmara bölgesinde ve Ege bölgesinde Pazartesi günü etkisini gösterecek olan sağanak yağışın tahminlere göre Perşembe gününe kadar bölgede kalması bekleniyor. İstanbul yağacak yağmurla birlikte nefes yenileyecek.

İstanbul bu sene tam anlamıyla kabusu yaşadı çünkü güneş sadece Türkiye’den İstanbul’u değil bütün dünyayı hedef aldı. Küresel ısınma sorunları yüzünden artık sıcaklıklar artmaya ve aynı zamanda mevsimler değişmeye başladı. Türkiye’de bu durumun etkisi çok net bir şekilde görülürken diğer ülkelerde küresel ısınmadan dolayı insanların öldüğü ve çok büyük yangınların çıktığı görüldü. Son 1 ayda ülkemizde de kendiliğinden çıkan orman yangınlarının sayısı azdır. Yunanistan’da çıkan yangınlardan dolayı neredeyse ülkedeki bütün ormanlar yok olmuştu. Şimdi ise İstanbul ve çevre şehirleri sevindirecek haberin geldiğini söyleyelim. Yarın başlayacak olan sağanak yağışın Perşembe gününe kadar şehirde olması bekleniyor.

METEOROLOJİ ÖZELLİKLE İSTANBUL’A UYARIDA BULUNDU

Yarından itibaren başlayacak yağış için herhangi bir dolu uyarısı yapılmadı. İnsanlar yağmur uyarısına rağmen artık araçlarını dışarıda bırakmıyorlar ve kapalı otoparka sokuyorlar. Diğer bir durumda ise para vermek istemeyen araç sahipleri evden buldukları battaniye ve yorganlarını araçlarının üstüne zırh gibi kaplıyorlar. Bu durum için gerek yok ama yinede Meteoroloji hava olaylarını tam olarak tahmin etme teknolojisine sahip değildir ve yağış için İstanbul uyarılıyor. Yağış ile birlikte nem ortadan kalkacak ve halk biraz olsun rahat bir nefes alacak.

TÜRKİYE YAĞMURA HASRET KALDI

Ülkemiz oldukça zor zamanlardan geçti ve bu zor zamanlar arasında en büyük sıkıntılardan bir tanesi barajlardaki su oranı idi. Barajlarda su olmadığı zamanlarda bile bu kadar fazla güneş kurbanı olmuyorduk. Şimdi ise artık suyumuz var ve barajlarımız dolu bir haldedir ama güneşten insanlar bıkmış durumdadır. Türkiye’nin her yerinde yağmura hasret kalanlar artık kış aylarına girmek istiyor. Yaklaşık olarak 1 ay sonra artık tamamen soğuk bir iklime giriş yapacağız ve neredeyse 4-5 ay boyunca soğukla mücadelemiz başlayacak.

Bir yanıt yazın