istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Öğrenciye Kredi Kartı Veren Bankalar

Öğrenciye Kredi Kartı Veren Bankalar

Geçim sıkıntısını en çok öğrencilik zamanımızda çekeriz. Maddi açıdan rahatlamanın yollarını arar dururuz. Kimi zaman bir iş kimi zaman ailemizden para isteme gibi yollara başvurmayı seçeriz. En çare olarak ise Bankaları tercih etme gibi bir yol seçeriz. Öğrencilik hayatında azda olsa sosyal hayatınız olsun istiyorsanız öncelikle cebinizde paranız olması doğru bir seçenektir. Tüm bireysel ihtiyaçlarınız okul ihtiyaçlarınız barınma gibi en önemli ihtiyaçlarınızı karşılamakta zorlanıyorsanız öğrenciye kredi kartı veren bankalar  konusunda araştırmaya başlayabilirsiniz. Sizler için biz bunu araştırdık.

Öğrenci Belgesi İle Kredi Kartı

Öğrenci olduğunuz için herhangi bir sigortalı işte çalışma durumu olamayacağından ve bankaların size Kredi Kartı vermek için isteyeceği gelir belgesini ibraz edemeyeceğinden sizin bankaya göstermeniz gereken tek şey bir Öğrenci Belgesi olacaktır. Sicilinizin düzgün olması ve hala öğrenci olarak gözükmeniz bankalardan Öğrenci İçin Kredi Kartı almanıza yeterli olabilir. Öğrenciye kredi kartı veren bankalar   verdikleri kartlarda ki limit  çok fazla yüksek değildir çünkü geliriniz düşük olduğundan bankalarda bu kredi kartlarının limitlerini düşük tutarak geri ödemesini garanti almaya gayret gösterirler. Kısa vadede işinizi görebilecek tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bu miktarla sizde ayağınızı yorganına göre uzatıp ihtiyaçlarınızı karşılama doğrultusunda planlar yapabilir geri ödeme durumunda ise hiçbir sıkıntı içinde bulunmayabilirsiniz.

Öğrenciye Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar

Ülkemizde faizlerin yüksek olması açıkçası bankaların biraz işine geliyor gibi gözükebilir. Yüksek faiz oranları kullandığınızın kredilerin yüksek geri ödemelerini de  beraberinde getiriyor. Öğrencilik hayatınızda yeme,içme,gezme,eğitim gibi size bolca masraf çıkartabilecek bu konular maddi durumdan sıkışmanızı sağlayabilir. Kolay Kredi Kartı Başvurusu yapmanız için gerekenler ise sadece bir öğrenci belgesi olabilir. Bankaların Öğrenciye Kredi Kartı verirken hızlı davranıyor olması işinize gelebilir. Sizde Kolay Kredi Kartı Veren Bankalara öğrenci belgeniz , nüfus cüzdanı fotokopiniz , ikametgah belgeniz ile gidip Kredi Kartı Başvurusu yapabilirsiniz. Halkbank , TEB , Ziraat Bankası , Yapı Kredi , İŞ Bankası , Akbank , Vakıfbank , QNB Finansbank , Garanti Bankası gibi Öğreciye Kolay Kredi Kartı Veren Bankaların öğrenciler için özel kredi kartları bile bulunaktadır. Ziraat Genç Kart , World Play , Bonus Genç , TEB Öğrenci , Life Card, İŞ’te Üniversiteli vs. Öğrenciler için düşük faiz oranları çoğu bankalarda bulunmaktadır. Direkt Kredi Kartı başvurusu yapabilirsiniz. Bu kartların bir diğer özelliği ise Kart Aidatı istemiyor olmalarıdır. Taksit , Nakit Avans , Puan biriktirme gibi fazlasıyla seçenekleri olan bu kartlar siz öğrencilerin kısa vadede hedeflerine yürümeleri için önemli bir kaynak olabilir.

Öğrenci Kredi Notu Hesaplama

Bankaların sizlere vereceği kredi kartların limiti için önemli olan kıstas Sizin Banka Kredi Notunuzdur. Kredi notunuz ne kadar yüksek olursa bankaların sizlere vereceği Kredi Kartlarının limiti ise bir o kadar yüksek olacaktır.Sizlerde harcamalarınızı belirli bir plan dahilinde yapıp aşırıya kaçmaz iseniz ve geri ödeme planlarınızı büyük bir itinayla gerçekleştirir iseniz bir sonraki öğrenciye kredi kartı veren bankalar ile olacak işlemlerinizde Banka Kredi Notunuz bir o kadar yüksek olacaktır ve bankaların sizlere vereceği Kredi Kartı veya Kredilerin limitleri bir o kadar yüksek olacaktır.

Bir yanıt yazın