istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Kamera İzleme Programı

Kamera İzleme Programı

Ülkemizde yaygın olarak kullanılan güvenlik kameraları gerçekleşen bir çok hırsızlık , kaza , herhangi bir suç ve şiddeti kayıt altına alıyor. Çocuğumuzun odasına koyduğumuz ve onu her yerden izleyebileceğimiz gizli kameralar ile içimiz rahat bir şekilde günlük yaşantımıza devam edebiliriz veya her hangi bir iş yerimiz var ise bu müesseseyi sürekli kontrol altında tutmak ve izlemek için çeşitli güvenlik kameralarına ihtiyaç duyarız. Ülkemizde güvenliğin sağlanması ve kanunların uygulanması adına trafikte devletin en büyük yardımcısı olan kameralar herhangi bir kaza , suç gibi önemli olayları kayıt altına almakla görevlidir. Kamera izleme programı sayesinde sizlerde kullandığınız güvenlik kameralarınızı her nereye giderseniz gidin istediğiniz her şekilde izleyebileceksiniz.

Cep telefonundan güvenlik kamerası izleme

Bir çok işletme sahibinin kullandığı bu özellik ile her nerede olurlarsa olsunlar sahibi oldukların mekanların güvenlik kameralarını kendi telefonlarından istedikleri gibi izleyebilirler. Hatta PTZ özelliği olan kameralarınızı bile kontrol edebilirsiniz. Kamera izleme programı sayesinde konut sahipleri evlerinde olmadığı zamanlar herhangi bir hırsızlık tehlikesi şüphesi yaşamadan evlerini kontrol altında tutabilirler. Tabi ki bunlar çeşitli mobil izleme programları sayesinde mümkün olan yeniliklerdir. Sizlerin ihtiyacı olan mobil izleme programları sayesinde telefonunuzdan kameranızın bilgilerini girdiğiniz takdirde kameranızdaki görüntüyü telefonunuza aktaracaktır. Bu programların bazıları şunlardır.

  • SmartVue S9
  • VHDR
  • MobileFocus
  • İCamViewer (Sadece IOS işletim sistemine sahip cihazlar içindir)
  • Security Cam with Dropbox
  • XProtect Mobile
  • VMobile

Bunlar sizin mobil izleme için kullanabileceğiniz programlardır. Ayrıca güvenlik kamerasını takan firmanın sizler için tasarladığı kamera izleme programı varsa onu kullanabilirsiniz.

Bilgisayardan güvenlik kamerası izleme

Eğer bir masa başı işiniz varsa ve telefon haricinde bir cihazdan kamera izleme programı kullanmak istiyorsanız sizlere göre programlar elbette vardır. Bu programlar sayesinde sizlerde evinizin veya işinizin güvenlik kameralarını bilgisayarlarınızdan kontrol etme fırsatı bulabileceksiniz. Kamera izleme programlarından bazıları şunlardır ;

  • XMEYE
  • İSpy
  • İP Camera Viewer

Sizlerde bu tarz kamera izleme programlarını indirerek her türlü cihazınızdan evinizde veya işinizde güvenlik kamerasına sahip olan her türlü mekanınızın görüntülerine  ulaşabileceksiniz.

Bir yanıt yazın