istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

İnternetten Canlı TV izlemenin en kolay yolu!

İnternetten Canlı TV izlemenin en kolay yolu!

Teknolojinin gelişmesi, akıllı telefon ve tabletlere erişiminin kolaylaşmasıyla birlikte artık günlük bir çok faaliyetimizi bu cihazlar üzerinden gerçekleştiriyoruz.

Canlı TV

Eskiden takip ettiğimiz dizilerin tekrar bölümlerini izlemek için mutlaka televizyon karşısında olmamız gerekirken şimdilerde internet üzerinden kolayca dizilerin eski bölümlerini veya kanalların canlı yayınlarını izlemek mümkün. Peki internetten Canlı TV nasıl ve hangi adreste izlenir? Bu yazımızda siz değerli ziyaretçilerimiz için Türkiye’nin ilk ve en büyük online tv portalı olan canlitv.com’u tanıttık.

2005 yılında kurulan canlitv.com yukarıda da belirttiğimiz gibi Türkiye’nin ilk ve en büyük ücretsiz televizyon portalıdır. 14 yıldır ziyaretçilerine ücretsiz hizmetler sağlayan internet sitesinde sadece televizyon kanallarının canlı yayınları değil, televizyonu yakından takip edenler için bir çok hizmet bulunuyor.

YERLİ VE YABANCI YÜZLERCE TELEVİZYON KANALI

İnternet sitesinin anasayfasında yer alan geliştirilmiş kanal listesi sayesinde dilediğiniz kanalın canlı yayın sayfasına hızlı ve kolayca ulaşabilirsiniz. Kanal isimlerinin üstünde kırmızı renkle yazılan bölümde izlemek istediğiniz kanalı kategorisine göre kolayca bulabilir, KKTC, Almanya, Azerbaycan gibi ülkelerde yayın yapmakta olan kanalların yayınlarına ulaşmak için bayrak simgelerine tıklayabilirsiniz.

Not: Canlitv.com’da yayıncı kuruluşun bilgisi dışında yayın yapılmamaktadır. Bu nedenle bazı ulusal kanalların yayınları bulunmamaktadır.

Ulusal Kanal izle

TELEVİZYON DÜNYASINDAN SON DAKİKA HABERLERİ

Canlitv.com deneyimli editör kadrosuyla televizyon dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor. Onlarca editör tarafından sürekli güncellenen blog sayfasından televizyon dünyasında yaşanan gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

Son Dakika Tv izle

REYTİNG SONUÇLARI VE GAZETE TİRAJLARI

TNS tarafından ölçümlenen reyting sonuçlarını ve haftalık gazete tiraj (satış rakamlarını) canlitv.com reyting sayfasından hızlı ve güncel olarak takip edebilirsiniz.

Canlı reyting sonuçları

ONLARCA KANALIN YAYIN AKIŞI TEK SAYFADA

Gününü televizyon karşısında geçirmek isteyen bir çok kişi kanalların yayın akışı listelerinde hangi yapımların yer aldığını merak ediyor. Tek tek sayfa dolaşmaya gerek kalmada anasayfada yer alan yayın akışı sayfasından onlarca kanalın yayın akışı sayfasına anında erişim sağlayabilirsiniz.

canlı yayın akışı

Canlı TV izlemek için hemen ‘canlı tv izle‘ bağlantısına tıklayarak siteyi ziyaret edebilir, kesintisiz tv keyfine başlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın