istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Huawei Ekran Kilidi Kırma

Huawei son zamanların en gözde mobil cihazları arasında gösteriliyor gerek kalitesi gerek özgünlüğü ile belirli bir fiyat aralığının açık ara en önemli mobil cihazları arasında başı çekiyor.

Huawei Ekran Kilidi Kırma

Ekran kalitesi ve şarj konusunda oldukça başarılı bulunan bir android telefon durumunda tabi bu telefonun da bazı sıkıntıları olabilir. Ekran şifre unutma genelde yaşadığımız sorunların başında geliyor Huawei ekran kilidi kırma  gibi sorunları olabiliyor ama bunlar aşılamayacak kadar zor durumlar değiller ekran kilidi kaldırma konusunda bazı çekinceleriniz olabilir birilerinin sizin telefonunuzdaki bilgilere erişmemesi için ekran kilidi koyabilirsiniz.

Bu tarz önlemler sizin telefon güvenliğinizi sağlama almak adına yaptığınız oldukça geçerli bir işlemdir. Ekran kilidi konusunda asıl sıkıntı bu ekran kilidi şifresini unutmak olabiliyor eğer şifrenizi hatırlamıyor iseniz telefonunuzun ekranını açamayacak ve içindeki bilgilere ulaşamayacaksınız. Bu durum acil işleriniz olduğunda sizin için büyük sıkıntı olabilir. İlle de şifresiz olmaz diyorsanız eğer kolay ekran şifresi koymanız sizin için daha yararlı olabilir. Eğer şifrenizi unutup ekran kilidini açamıyor iseniz Huawei Ekran Kilidi Kırma konusunda yardım alabileceğiniz ekran kilidi kırma programları bulunmaktadır.

Bu program ile telefonunuzda yaşayacağınız şifre sorunlarını kolayca çözebileceğiniz gibi öğrenmiş olduğunuz bu yöntemle herhangi bir huawei ekran kilidi kırma konusunda sıkıntı yaşayacağınız  zamanlarda bu yola başvurmak sizin sorunlarınızı çözme adına yardımcı olacaktır.

Huawei Ekran Desen Kilidi Kırma

Artık Huawei gibi çoğu firma ekran koruma adına şifre, pin, desen gibi yollara başvuruyor.Bunlar sizin telefon ekranınıza erişim konusunda sadece sizin kontrol sağlamanız adına yeterli olabilecek bir güvenlik duvarıdır.Aşılması imkansız gibi görünse de desen kilidi kırma konusunda oldukça fazla farklı yöntemler bulunmaktadır.

Bunlardan bazıları Hard Reset olarak adlandırılan telefonunuzdaki bütün bilgileri silerek fabrika ayarlarına döndürme işlemidir. Bu işlemle telefonunuz ilk aldığınız gün gibi tertemiz olacaktır ve bu şekilde ekran kilidi gibi bir sorununuz olmayacaktır.

Huawei ekran kilidi kırma konusunda bazı programlar bulunmaktadır bunları genellikle telefon tamiri yapan servisler kullanmakta olup sizin tamire götürdüğünüz telefonlarınızı bu şekilde ekran kilidi olmadan sizlere teslim edebilirler.

Android Hard Reset

Bir çok android telefonda bulunan desen şifresi kırma özelliği ile sizlerde telefonlarınızda oluşacak ekran şifresi problemlerinizi çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu tarz desen kilidi problemlerinin kolaylıkla çözülebilmesi için ekran üzerinde uygulanacak Hard Reset özelliği sizlerin kurtarıcınız olabilir çünkü ufak bir internet araştırması yaptığınız zaman bile karşınıza binlerce makale ve video çıkabilir bu tarz konularda bulacağınız çözümlerin sizleri sonuca ulaştırması biraz uğraş gerektiren bir konu olabilir. Bu durumda sizlerin harcayacağı zaman oldukça fazla olabilir. Sonucunda çözüm arayışlarınız boşa çıkabilir. Ekran desen kilidi kırma konusunda yapacağınız uğraşları daha kısa süreye indirecek Hard Reset aslında kolay bir yöntemdir.

Hard Reset Nasıl Atılır?

Neredeyse bütün android işlemcili telefonlarda bulunan bu Hard Reset özelliği sizlerin sadece ekran kilidi şifresi kırma değil bir çok sorununuza çözüm olabilir. Önceliğiniz desen kilidi kırma ise Hard Reset işlemi size bu konuda yardımcı olabilecek yegane unsur olabilir. Hard Resetin nasıl atılacağı konusu biraz karışık gibi dursada adımları teker teker izlediğinizde oldukça kolaydır. Android işletim sistemli telefonlarda bulunan ses tuşları ve power tuşu ile gerçekleştireceğiniz bu işlemin bir kaç yolu vardır. Ses açma , ses kapama ve power tuşuna aynı anda basıyorsunuz bir süre bekledikten sonra karşınıza Huawei ekran kilidi kırma işlemine yardımcı olmak için recovery ekranı geliyor ve bu ekran geldikten sonra açılan menüden telefonunuzu fabrika ayarlarınıza döndürüyorsunuz. Yaptığınız bu işlemle telefonunuzun ekran desen kilidi sıfırlanmış oluyor ve telefonunuzun ekranında herhangi bir desen şifresi bulunmuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir