istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Conor McGregor ve Bedri Hari Türkiye’ye geliyor

Conor McGregor ve Bedri Hari Türkiye’ye geliyor

Kick Boks Dünya şampiyonu Bedri Hari ile dünyaca ünlü karma dövüşçüsü Conor McGregor Türkiye’de gösteri maçı yapacaklar. Türkiye Kick Boks Federasyonu Profesyonel Şube üyesi ve Ring Ateşi yapımcısı Orhan Ergen’in düzenleyeceği maç için Bedri Hari’den onay aldıklarını diğer sporcu ile görüştükten sonra kesin tarihin açıklanacağı bildirildi.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın özel haberine göre dünyaca ünlü dövüşçüler Türkiye’ye geliyor. Kick Boks Dünya şampiyonu Bedri Hari ve Dünyaca ünlü karma dövüşçüsü Conor McGregor Türkiye’de gösteri maçı yapacaklar. Gösteri maçı için hazırlık yaptıklarını söyleyen Türkiye Kick Boks Federasyonu Profesyonel Şube üyesi ve Ring Ateşi yapımcısı Orhan Ergen, dünyada bunun bir ilk olacağını söyledi. Ergen” Dünyada bu bir ilk olacak. Dünya Kick Boks şampiyonu ile karma dövüşçüsü gösteri maçı yapacaklar. Bedri Hari’den onay aldık. Conor McGregor ile de görüşüp onay alındıktan sonra tarih açıklanacak ” dedi.

Başbakan adayı boksör

İrlandalı karma dövüş sanatçısı ve boksör Conor McGregor, İrlanda Başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı. Dövüşlerden kalan zamanını siyasete ayıracağını söylemişti. Müslüman boksör Khabib Nurmagomedov’dan feci dayak yemiş ve İrlandalı Conor McGregor’a ring yasağı gelmiş sonra yasak kalkmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir